Jonas Gahr Støre til Trysil, Elverum og Hamar 1. mai

TIL HEDMARK: Ap-leder Jonas Gahr Støre skal besøke Hedmark 1. mai. (Foto: Bjørn-Frode Løvlund)

TIL HEDMARK: Ap-leder Jonas Gahr Støre skal besøke Hedmark 1. mai. (Foto: Bjørn-Frode Løvlund)

Artikkelen er over 2 år gammel

Ap-leder Jonas Gahr Støre har bestemt seg for å feire 1. mai i Hedmark. Både Trysil, Elverum, Hamar og Tangen står på programmet.

DEL

(Østlendingen) Fylkessekretæren i Hedmark Ap, Bjørn Jarle Røberg-Larsen, er svært godt fornøyd med at Gahr Støre velger Hedmark framfor Oslo eller en av de andre storbyene i landet denne dagen.

– I valgår holder Ap-lederen alltid hovedtalen på Youngstorget i Oslo. I mellomvalgår, som nå, reiser Ap-lederen gjerne til en av de andre store byene, men i år har Gahr Støre valgt å komme til Hedmark, opplyser Røberg-Larsen.

Dagen starter i Trysil, nærmere bestemt på samfunnshuset i Tørberget, der Gahr Støre skal delta på frokosten. Deretter går turen til Elverum, der Ap-lederen skal holde hovedtalen i Festsalen i rådhuset. Det er også mulig han skal gå i 1. mai-toget, dersom det er sikkerhetsmessig tilrådelig.

– Han blir også i Elverum en stund etter talen for å snakke med folk, opplyser Røberg-Larsen, som tror Gahr Støre kommer til Hedmark fordi det er regnet som et så viktig fylke for Ap.

Etter Elverum er det klart for et Hamar-besøk. Gahr Støre skal holde hovedtalen på Stortorget.

Dagen i Hedmark avsluttes på det tradisjonsrike 1. mai-arrangementet på Tangen.

Artikkeltags