Gå til sidens hovedinnhold

Angelika strålende fornøyd med andreplassen i Miss Norway: – Et minne for livet

Med Brudehuset i Hamar med på laget ble Angelika Catharina Dybendal Kristiansen nummer to i helgas Miss Norway og hun har fått et minne for livet.

28-åringen er opprinnelig fra sørfylket, men bodde på Hamar i forbindelse med hotelljobb her rett etter videregående og føler seg sterkt knyttet til byen. Derfor falt det henne naturlig å inngå et samarbeid med Brudehuset som skaffet henne en kjole til finaledagen. Det var dessverre ikke nok til å nå helt til topps. Det ble andreplass på Dybendal Kristiansen som ikke depper av den grunn.

– Jeg er veldig godt fornøyd med å bli nummer to. Jeg vet ikke hvor langt unna å bli Miss Norway 2021 jeg var. Det har vi ikke hørt noe om. Men jeg håper egentlig å få en melding fra juryen. Det er litt spennende å få se hva jeg kanskje kunne gjort annerledes under selve finalen. Men herregud, jeg er kjempefornøyd, sier Angelika Catharina Dybendal Kristiansen og fortsetter:

– Jeg er veldig stolt over egen prestasjon og føler jeg fikk til det jeg ønsket på scenen. Opplevelsen var utrolig og vil være et minne for livet, sier hun

Det var Nora Emile Nakken som stakk av med seieren og følgelig skal representere Norge i Miss Universe.

Angelika depper ikke over at det ikke blir noen Miss Universe-deltakelse. Mandag var hun på jobb igjen.

– Jeg skal fortsette med mine samfunnsinteresser og bidra så godt jeg kan i det som er min store interesse utenfor jobben, nemlig å jobbe med veldedighet og gjøre noe for dem som trenger støtte og oppmuntring. Når det gjelder flere missekonkurranser, er det andre konkurranser i tillegg til Miss Universe. Om jeg kommer til å være med i noen av disse, vet jeg ikke ennå, sier hun.

Hun tror deltakelsen kan være en døråpner selv om hun ikke vant.

– Jeg har absolutt troa på at selv om det ikke ble en seier i denne konkurransen, har jeg laget en god grobunn for alle sakene jeg jobber med. Så jeg har troa på at jeg skal få til det jeg har sett for meg. Allerede fått flere meldinger om mennesker som ønsker å støtte meg i arbeidet mitt med dysleksi, og har flere prosjekter på gang med Tyrileden bibliotek på Eidskog. Mitt arbeid har bare nettopp begynt, avslutter hun.