Gå til sidens hovedinnhold

Ånnevik med i «Hver gang vi møtes»

Artikkelen er over 2 år gammel

Frida Ånnevik fra Ridabu blir en av deltakerne i årets «Hver gang vi møtes» på TV2.

Det skriver Tv2 i en pressemelding.

Frida Ånnevik er sammen med Odd Nordstoga, Aslag Haugen, Linnea Dale, Morgan Sulele, Tuva Syvertsen og Chris Holsten er nå i gang med innspillingen av en ny sesong av TV 2-programmet «Hver gang vi møtes».

De sju artistene har flyttet sammen for en drøy uke med musikalske hyllester, hygge og moro på Vestre Kjærnes gård utenfor Moss. Resultatet av oppholdet blir den niende sesongen av «Hver gang vi møtes» og skal vises på TV 2 i 2020.

– Å være med på «Hver gang vi møtes» har jeg tenkt er noe jeg kanskje kan få gjøre når jeg blir voksen, og det viser seg at det er nå, gitt. Når jeg har pakka kofferten til dette har jeg derimot hatt følelsen av å skulle på folkehøgskole, feriekoloni og korpstur – alt i ett, sier Ånnevik til TV2.

– Jeg ser fram til å bli kjent med alle, både de jeg kjenner fra før og de jeg nå møter for første gang. Det er jo veldig fine, artige folk som jeg får henge med, høre på og spille for. Og det er en veldig spennende prosess å gå inn i de andres låter, å finne noe i hver enkelt låt som jeg kicker på, for så å forstørre akkurat det.

– Jeg har virkelig digga å jobbe med låtene og håper det kommer ut og fram. Men det jeg ikke er vant til er å synge det direkte til dem som har laga det, så det kan det hende jeg gruer meg litt til. Jeg har ikke så mye erfaring med at andre spiller låtene mine, så det blir nok også både rart og spennende.