– Julie har et lekent hjem fullt av interiør hun har laget selv. Her er det små overraskelser overalt og virkelig et hjem å bli glad av, sier juryleder og sjefredaktør Birthe Midtun i BoligPluss.

Det har vært rekordstor påmelding til konkurransen dette året og juryen står nå igjen med åtte hjem fra Hamar, Halden, Trondheim, Tiller, Fannrem, Namsos, Seljord og Oslo.

– Årets finalister har boliger i alle størrelser og stiler, men felles for dem alle er at de har turt å gå sine egne veier og skape personlige og spennende hjem, sier redaktøren.

Vinnerhjemmet, samt hjemmene som kommer på andre- og tredjeplass, vil bli presentert i sin helhet i oktoberutgaven av BoligPluss. De vinner også flotte premier for totalt 158.000 kroner.

Bildeserie

Dette Hamar-hjemmet kan bli Norges vakreste

Julie selv synes det er svært gøy å nå helt til finalen.

- Det hele startet som deling av bilder på Instgram, også var jeg med i konkurranse, forteller Julie.

Det er prøving og feiling med interiør gjennom flere år som har gitt henne stilen hun nå har.

- Noen farger har jeg alltid kommet tilbake til. Jeg ønsker å bruke fargene i en setting som ikke er alt for sukkersøt, sier hun.

Huset til henne og familien beskriver hun som litt botanisk, svart/hvitt og med mye grafisk kunst.

Men hun er ikke alene - med mann og barn må huset også være praktisk og funksjonelt.

Allerede etter innflyttning våret 2014 startet oppussingen.

- De tidligere eierne ville nok ikke kjent seg igjen, det er helt sikkert, sier hun.

- Hvor handler du interiørvarene?

- Jeg handler mye på nett, men Hamar har også blitt bra med et par butikker med interiør i sentrum og noen på nye CC. I tillegg handler jeg endel i Trondheim og Oslo, sier Julie Glein Halvorsen.