Kan gå mot prisrekord på Sjusjøen: – I en så høy prisklasse blir det med drømmen for mange

Eksklusiv: – Det kan bli prisrekord på Sjusjøen, men det er ikke noe jeg sikter mot. Mitt mål er å få solgt hytta, og at både selger og kjøper blir fornøyde, sier Bente Holen Bergseng i Eiendomsmegler 1.Foto: LHM Gruppen AS

Eksklusiv: – Det kan bli prisrekord på Sjusjøen, men det er ikke noe jeg sikter mot. Mitt mål er å få solgt hytta, og at både selger og kjøper blir fornøyde, sier Bente Holen Bergseng i Eiendomsmegler 1.Foto: LHM Gruppen AS

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

– Med en gang man bikker fem millioner kroner minsker kjøpergruppen på Sjusjøen, men det er allerede flere som har meldt interesse for denne hytta, sier megler Bente Holen Bergseng.

DEL

(Østlendingen) Hun jobber hos Eiendomsmegler 1, og har lang erfaring fra hyttemarkedet på Sjusjøen.

Nå skal hun selge Sjusjøen-Brøttum 3025 i Birkebeinerbakken Panorama, en eksklusiv hytte med seks soverom og tre bad. Prisantydningen er 7.290.000 kroner. Selger er LHM Gruppen AS.

Rekord?

– Det kan bli prisrekord på Sjusjøen, men det er ikke noe jeg sikter mot. Mitt mål er å få solgt hytta, og at både selger og kjøper blir fornøyde, sier megleren.

I vår ble Rømåsen 1332 solgt for kr 7.250.000. Dette var ei brukt hytte. Prisen var under prisantydningen på 7,5 millioner.

Hytta som nå skal selges er splitter ny, og ingenting er overlatt til tilfeldighetene.

– Denne hytta «har alt» og fremstår som meget solid og med materialvalg av høy kvalitet og som ivaretar den rustikke og lune stilen som vi ønsker oss på fjellhytta vår i dag, sier Holen Bergseng.

Flere interesserte

Annonsen ble lagt ut på fredag, og mange nysgjerrige har klikket seg inn for å se på hytta.

– Flere har også lastet ned prospekt og tatt kontakt. Derfor forventer jeg også at det kommer folk på visningen 16. desember. Det finnes kjøpere også i høy prisklasse, sjøl om det ikke så langt er solgt mange hytter fra fem millioner og oppover på Sjusjøen. I en så høy prisklasse blir det med drømmen for mange, men her er det er allerede flere som har meldt interesse.

Med tomteprisene som er på Sjusjøen i dag vil hytteprisene være høye, særlig når det bygges eksklusive hytter på dissetomtene.

– Det bygges mye på Sjusjøen, noe som naturlig nok demper presset i det øvre prisskiktet sier megleren.

Artikkeltags