Dette leserinnlegget er bare positivt. Ingen får kritikk eller kjeft. Og det handler faktisk heller ikke om den fremtidige jernbanetraseen gjennom byen vår heller!

Jeg var lenge borte fra min hjemby Hamar, men etter at jeg kom tilbake til området, har jeg bygget opp et nettverk av glade gutter i mange aldre som møtes en gang per måned til en hyggestund på Irishman. Det er et tradisjonsrikt sted med ujålete atmosfære, hyggelig betjening, god mat og ditto service! Takk til dere som jobber der!

Av og til finner vi på aktiviteter med våre partnere og vi har besøkt både Løiten Brænderi og HIAS. Det var både hyggelig og lærerikt begge steder.

Nylig besøkte vi Mammuthus i Øvre Vang. Her har verten, Ole Nashoug, skapt et fantastisk sted i vårt nærområde. Han kombinerer meget stor faglig kunnskap med utmerket formidlingsevne og humor. Vi fikk utmerket mat og drikke, strålende utsikt, faglig interessante foredrag og flere a-ha opplevelser på hvordan og hvorfor Hedmarken har blitt som det er i dag.

Stedet kan definitivt anbefales for vennegjenger, firmasamlinger og andre grupper som ønsker kunnskap og påfyll i hverdagen. Mat fra kokegrop krever minst 12 deltakere, og det kan anbefales på det sterkeste.

Mange av oss reiser vekk for å oppleve ting. Jeg er selv et eksempel på det, siden jeg jobbet både i andre land og landsdeler i min militære karriere. Jeg var derfor for eksempel ikke om bord på Skibladner før etter at jeg hadde fylt førti. Det er lett å utsette «de nære ting».

Men man må slett ikke reise langt vekk for å få opplevelser man husker og verdsetter. Det er nok av unike attraksjoner i våre egne kommuner her på Hedmarken – jeg anbefaler alle å bruke dem!