Ser man ikke faren?

Kommer velferdssystemet vårt til å kollapse, undrer innleggsforfatter? (Illustrasjonsfoto: Berit Roald / NTB scanpix)

Kommer velferdssystemet vårt til å kollapse, undrer innleggsforfatter? (Illustrasjonsfoto: Berit Roald / NTB scanpix) Foto:

Av
Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

MeningerSer man ikke faren med den massemigrasjonen som pågår?

Faren for at vårt velferds system vil kollapse, fra slik vi kjenner det i dag, er stor.

Hva vil denne migrasjonen koste oss skattebetalere? Her snakker vi om helt andre summer enn bistandsbudsjettet.

Daglig blir vi servert summer som varierer fra en million til tusen milliarder. Så trolig hadde det vært mye smartere å øke hjelpen i nærområdene, enn å få et «mindre antall» til Norge. I nærområdene hadde man også fått mer for pengene.

At Norge vil bli en fargerik, fler kulturell nasjon er vel hevet over en hver tvil. Allerede nå hører vi daglig om eldre som ikke får den behandlingen, de fortjener. De blir «kastet ut» av sine hjem og sykehus, må ligge i ganger og på bad, for å få plass til «våre nye landsmenn».

Et av de virkelig store problemene er at de mange av disse menneskene har med seg «bagasje». Allerede per i dag er de overrepresentert i norske fengsler, og i det norske sosialvesenet. Flere av disse menneskene har i sin religion, at det er legalt å lyve, snyte og bedra vantro. Altså alle med en annen religion og tro.

Konvertitter blir også truet på livet. Voldtekter, ran og knivstikking, er blitt dagligdagse. Det norske rettssystemet har nok å stri med, om vi også ikke skal «importere» problemer.

Skille mellom kvinner og menn, ligger årtier tilbake i tid. Derfor forlanges det mye, innfor skole og i det offentlig rom, om at de må skilles ad.

Gymnastikk, dusjer og bad, bekledning i bassenger, mat og ikke minst bekledning i det offentlige rom.

Om dette skal følges opp, så pålegger det store summer i stat og kommune.
Boligmarkedet er ei historie for seg selv, med å skaffe boliger til disse menneskene, både økonomisk og kapasitetmessig.

Snakker man om dette, og viser bekymring i det offentlige rom, blir man som oftest hengt ut og rasistkortet sitter løst.

Dette har faktisk lite med hudfarge, raser og religion, å gjøre, men vårt velferdssystem, økonomi og våre barns framtid, å gjøre.

En ting er i alle fall sikkert, at behovet for innstramming av vårt asyl- og innvandringssystem er nødvendig, etter min mening.

Norge har behov for nye «sjeler», så hvorfor ikke vri systemet mot arbeidsinnvandring i stedet?

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags