Gå til sidens hovedinnhold

DeLillos til Hamar kulturhus i februar

Artikkelen er over 2 år gammel

DeLillos holder konsert i Hamar kulturhus lørdag 8. februar.

Det bekrefter Hamar kulturhus i en pressemelding.

deLillos blir regnet som et av de mest markante i norsk musikkliv fra 1980-tallet og frem til i dag. Sammen med Raga Rockers, DumDum Boys og Jokke & Valentinerne blir deLillos referert til som en av de fire store norske rockegruppene. Deres originale stil med ironiske, til dels naivistiske tekster har holdt seg godt gjennom en lang karriere.

I 2015 feiret deLillos 30-årsjubileum som plateartist med konserter over det ganske land, som ble avsluttet med en 10-dagers konsert i Oslo hvor de likegodt fremførte alle sine 240 utgitte låter live.

Siden har bandet utgitt albumene “Peiling på seiling”, “La oss ble fri for all nostalgi" og «Sveve over byen med Kringkastingsorkesteret» som alle har blitt mottatt med strålende kritikker.

I januar slipper bandet et nytt album.

Det siste året har deLillos gjort noe de aldri før har prøvd, med utgivelse av hele fire singler på digitale plattformer, samlet på to vinylsingler.

I forbindelse med utgivelsen av albumet «Dum som et menneske» på starten av året planlegger de konserter over hele landet.

Og lørdag 8. februar gjester deLillos Hamar kulturhus og Kirsten Flagstad-salen.

- Billetter ligger ute for salg på Hamar kulturhus sine nettsider og publikum har mulighet til å velge mellom ståplasser eller unummererte sitteplasser ved billettkjøp.