↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

62 54 07 70

Besøksadresse

Kornsilovegen 60
2316 HAMAR
  1. Beskrivelse

Vi har et bredt produkttilbud til både bedriftsmarkedet og boligmarkedet.Vi selger og distribuerer Shell drivstoff og fyringsprodukter. Smøreoljer og kjemiprodukter får vi fra flere leverandører. Vi skaffer det du som kunde vil ha. Våre kunder er alt fra private husstander og landbruk, til industri og offentlig sektor. Vårt geografiske nedslagsfelt er store deler av Hedmark fylke.

Hva leverer vi?
Engene Varmeforretning leverer diesel, fyringsprodukter samt olje- og kjemiprodukter. Vi har et bredt produkttilbud til både bedriftsmarkedet og boligmarkedet. Vi tilbyr tanker og utstyr til næringskunder og privatkunder. Alt fra tanker for nedgraving, stasjonære dieseltanker, el.pumper, til parafinfat, kraner og stativer.

Hvor leverer vi?
Engens Varmeforretning er det lokale Shell Oljesenteret i Hamar. Vi er derfor en solid aktør i store deler av Hedmark fylke. Med en fleksibel og serviceorientert organisasjon, står vi klare til å levere!

Hvorfor velge oss?
Med snart 40 års erfaring med leveranse av diesel, fyringsprodukter og olje er Engens Varmeforretning en trygg leverandør for din bedrift og for deg privat. Vår mangeårige kompetanse på området og gode lokalkunnskap sikrer deg rett produkt, på rett sted til rett tid.