↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

456 02 186

Besøksadresse

Åsvangvegen 116
2334 ROMEDAL
  1. Beskrivelse

Martinsen Billakk AS er et lakkverksted i Romedal, 15 minutter utenfor Hamar. Vi har lang erfaring, god kompetansen og kan lakkere alt fra motorsykkeldeler til varebiler.

Vi understellsbehandler også biler med det miljøvennlige og effektive middelet, Fluid Film.

 

Vår antirustbehandling

Ullfett / lanolin-baseoljen gir unike og saltvannsbestandige egenskaper, og brukes på skip, offshore, på gårder, i industri og hjemme. På grunn av de gode rustbeskyttende og ikke minst ruststoppende egenskapene, har Fluid Film vokst seg stor innenfor mange bransjer og bruksområder. Vi erfarer at den virker helt unikt til understellsbehandling, ikke minst på rustne biler.

 

Lakkering

Har du et gammelt prosjekt stående, som skulle hatt en oppfriskning eller kjøpt ny støtfanger til bilen din, som skulle hatt et strøk farge?

Lakk har enromt mye å si på en bil og det er god grunn til å ta vare på den. Lakk er ikke bare bilens farge, men også huden til bilen. Lakken beskytter metallet i karosseriet mot stoffer som virker skadende. Det vanligste her er veisalt som leder til rust, som igjen forårsaker rådyre reparasjoner.

 

Utbedring av lakkskade

Lakken på bilen er en utrolig viktig beskyttelse for bilens karosseri. Det mange ser på som en liten ripe eller skramme, kan over litt tid koste dyrt.

Lakken ligger som et tett skall rundt bilen, som skal stoppe alt mulig smuss fra å treffe metallet i bilen. Så fort man får en ripe eller skrape i lakken er dette skallet brutt. Dette er noe man bør fikse så fort som mulig. 

Jo lenger man venter, desto dyrere blir reparasjonen.