↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Telefon

+46702016435
  1. Beskrivelse

Bra lyd i hjemmet er viktig for en komfortabel og koselig atmosfære, spesielt i disse tider. Vi hjelper deg finne den følelsen, med hjelp av et lydsystem som møter dine forhåpninger og forventninger. Søker du etter det absolutt beste eller leter du etter prisverdige alternativ, så lønningen varer hele måneden? Er det vanskelig for deg å finne rett produkt i et verdenshav av muligheter og alternativer? 

Nå trenger du ikke lenger lete etter en forhandler som har et bredt utbud. Vi har det meste: forsterkere, høyttalere, platespillere, surroundhøyttalere, basskasser, aktive høyttalere og veldig mye mer. Du finner produkter fra kjente varemerker som Dynavoice, Marantz, Klipsch, Yamaha og Magnat, og det er bare begynnelsen. 

 

Utover det som er nevnt over tilbyr vi en vel sjenerøs mengde tilbehør og flere produkttyper.  Høyttalerkabel, kontakter, hodetelefonforsterker, adapter for streaming, hodetelefoner og mye mer, finnes tilgjengelig i forskjellige varianter og utseende. Med hjelp av ferdige pakkekombinasjoner blir det i tillegg enkelt for deg å finne rett produkt på engang, uten å måtte bruke masse tid selv på å optimere kapabilitet og prestanda for pengene. I vår netthandel finner du bl.a komplette pakkeløsninger for hjemmekino og multiroom. 

 

For oss er det viktig at våre kunder kan stille oss spørsmål og få hjelp med sine planlagte kjøp. Det kan være en verdsatt og avgjørende faktor å kunne spørre- Hva blir optimalt for deg og hva blir lettest for akkurat deg, i din bolig? Hva er dine preferanser? Det er ikke lett å velge mellom en stor mengde produkter. Hva skiller de egentlig? Det er ikke noe stress, for vi er tilgjengelige både via mail og telefon når du trenger anbefalinger og svar på dine spørsmål. Få veiledning til den perfekte lyden! 

Alt handler om minneverdige lydopplevelser, og vi på brleletronics.no garanterer at du hos oss finner prisverdige produkter og pakkekombinasjoner. Produkter som gir deg rett forutsetninger for et fantastisk lydsystem. 

 

Fordeler

  • Rask leveranse direkte til Hamar
  • Skreddersydde, personlige tilbud
  • Priser som er vanskelig å slå 
  • Gratis kundeservice og support
  • 2 års garanti
  • *60 dagers angrefrist