↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Telefon

22 33 33 40

Besøksadresse

Storgata 39
0182 OSLO
  1. Beskrivelse

Julegavetips

Julegavetips 2020? Elsker du å dra med deg barna til kjøpesenteret for å handle julegaver? Husker barna hva de ga bestemor og bestefar til jul i fjor? Når desember ruller inn, kan julen gå fra den 'mest fantastiske' tiden av året, til den mest stressende tiden av året. Tiden hvor julegavetips står i fokus. For hva gir man i julegave til de som betyr mest? Hva kjøper man til den som har alt? Det er på tide å få julegavene til å telle. Det er på tide å begynne å gi opplevelsesgaver! 

 

Julegavetipset som funker
Vi lever i en verden hvor vi alle har flere ting enn vi trenger, og flere klær enn vi bruker. I steden for å gi ting og tang som støver ned på loftet, eller som blir byttet ut i butikken: berik livet til de du er glad i med en opplevelsesgave! En opplevelse er et perfekt julegavetips til han og henne. Hvorfor? Fordi du gir ikke bare bort en gave: du gir bort et minne for livet. 

 

En opplevelse er gaven som fortsetter å gi.

En opplevelse byr på latter, spontanitet, eventyr, glede og spenning. Det kan være alt fra en rolig getaway i en tretopphytte, til en adrenalinfylt kjøretur på racerbanen. Det kan være en romantisk båttur på havet, til en utfordre dag med paragliding tandem. Det kan være en koselig gåtur med alpakkaer, til en lærerik dag med matlagingskurs. Uansett hva du velger, er dette julegavetips som passer alle aldre, personligheter, interesser og kjønn. 

 

Slik finner du julegavetips hos YouWish.no
På YouWish.no finner du over 500 opplevelsesgaver i samarbeid med landets beste arrangører som du får levert på null komma niks! Finn, kjøp og gi - det tar bare 5 minutter - og vipps, så er du ferdig med alle julegavene!

1. Velg blant 500 opplevelsesgaver.
2. Kjøp opplevelsesgaven på nett og gi den et personlig preg.
3. Få opplevelsesgaven tilsendt på e-post innen 5 minutter.
4. Gi bort opplevelsesgaven til jul. Gavemottaker booker opplevelsen selv.

 

Julegavetipset du leter etter
Julegavetips kjæresten? Overrask din bedre halvdel med en romantisk getaway på hotell! Eller prøv noe nytt som en dag med Paddle Board. Julegavetips foreldre? Unn mamma og pappa en middag for to på restaurant! Eller hva med å finne en gave som står i stil med en hobby de deler? Som for eksempel salsakveld for to? Julegavetips barn? Ta med barna på en koselig kajakktur eller la de få en morsom og utfordrende opplevelse med vannski uten ski på beina! Uansett hvem du skulle være på utkikk etter gave til, har YouWish.no det du leter etter!