Gå til sidens hovedinnhold

– Det blir stas å komme til Vang kirke igjen

Trine Rein gleder seg til å spille i Vang kirke fredag sammen med Siri'us. Det lokale koret kunne hun tenkt å ha med seg overalt.

– Det blir stas å komme til Vang kirke igjen – dette er jo blitt en tradisjon nå! Og i år topper jeg laget med både Adrian Jørgensen som fast gjesteartist samt Innlandets stolthet, sier Trine Rein.

I et intervju med HamarRadioen nylig sa hun at hun gjerne kunne tenke seg å ha med seg Siri'us på hele turneen, men at hun tvilte på at koret gidder å reise landet rundt sammen med henne.

Det er nå åttende gang Trine Rein reiser på juleturné i førjulstiden med sin egen konsert ‘Julegaven’. Med seg på laget har hun gjesteartist, Adrian Jørgensen med den vakre stemmen som vi er blitt kjent med via programmer som The Voice, MGP, og Stjernekamp på NRK. Du har kanskje hørt

«Motvind» og «Tårnseileren» som har vært listet på NRK P1 i ukevis gjennom 2021? Julegaven byr også i år på lokale kor som vil bidra til å skape den gode julestemningen mange lengter etter.

I høst slipper Trine og Adrian også en splitter ny julesang som heter «Nå er det jul igjen».

Etter et historisk spesielt halvannet år er det mange som synes det skal bli godt å få med seg en julekonsert med mening, god musikk og ikke minst, en god latter. Det blir det ofte med Trine Rein.