Gå til sidens hovedinnhold

Mann i 50-årene omkom i frontkollisjon på E6 i Ottestad

Artikkelen er over 3 år gammel

En mann i 50-årene omkom i da bilen han kjørte frontkolliderte med en lastebil i Kåterudkrysset på E6 ved Ottestad mandag.

(Østlendingen)

– Den omkomne er en mann i slutten av 50-årene fra området. Opplysningene vi har fått tyder på at personbilen har kommet over i motgående kjørefelt, opplyser operasjonsleder Per Solberg i Innlandet politidistrikt til NTB.

Overfør Østlendingen mandag kveld opplyser samme Solberg at de pårørende av den omkomne er varslet.

Politiet i Innlandet fikk melding om ulykken like over klokken 10.30 mandag formiddag.

Bare minutter etter den første meldingen om ulykken bekreftet politiet at det dreide seg om en dødsulykke.

Marianne Brun i Innlandet politidistrikt sa i 11-tiden at det var for tidlig å si noe om ulykken, men at politiet etterlyser vitner i forbindelse med det som har skjedd.

– I forbindelse med trafikkulykke på E6 ved Ottestad ønsker politiet å komme i kontakt med de vitnene som så selve hendelsen, og som hadde forlatt stedet før politiets ankomst. Vi vil gjerne at de som så selve kollisjonen og som snudde og reiste fra stedet tar kontakt med oss, sier Brun til NTB.

– Det kan se ut som om personbilen har kommet over i motgående kjørefelt og dermed frontkollidert med lastebilen. Det har vært en kraftig kollisjon. Det er føreren av personbilen som har omkommet, mens lastebilsjåføren er tilsynelatende fysisk uskadd og tas hånd om av helsepersonell, sier operasjonslederen.

E6 var i en lengre periode stengt på ubestemt tid og Vegrafikksentralen sørget for omkjøring og skilting, men litt før klokken 18 opplyser politiet at vegen er åpen igjen.

 

Kommentarer til denne saken