Edvartsen blir daglig leder for nytt Hamar-selskap

BLIR DAGLIG LEDER: Svein-Erik Edvartsen fra Hamar blir daglig leder i det nystiftede selskapet XIDE Innlandet som etablerer seg i Hamar på nyåret.

BLIR DAGLIG LEDER: Svein-Erik Edvartsen fra Hamar blir daglig leder i det nystiftede selskapet XIDE Innlandet som etablerer seg i Hamar på nyåret. Foto:

XIDE Innlandet AS er etablert og starter opp 1. januar 2021 i nye kontorlokaler på Hamar. Styreleder og daglig leder i det nystiftede selskapet blir Svein-Erik Edvartsen.

DEL

X IDE er et grafisk senter med tilhold på Lørenskog og eies av Stig Atle Johnsen.

– Jeg ansatte Svein-Erik som administrerende direktør i Lørenskog Ishockeyklubb i 2013 og han gjorde en fantastisk jobb. Vi sa for fem år siden da han dessverre valgte å slutte i Lørenskog, fordi han fikk jobb i Norges Fotballforbund, at vi måtte samarbeide igjen en gang i fremtiden. Nå er tiden inne, sier Johnsen.

X IDE AS har drevet på i 14 år og har inngått en samarbeidsavtale med XIDE Innlandet der hovedpunktet i samarbeidsavtalen mellom XIDE Innlandet og X IDE , er at sistnevnte skal sørge for alt av backoffice-funksjoner for XIDE Innlandet.

Svein-Erik Edvartsen skal i tillegg til å lede XIDE Innlandet AS fortsette med de andre jobbene han har i dag som dommerekspert for NordicBet, partner og styreleder i Artist & Events AS, og som rådgiver og ansvarlig for alle backofficefunksjoner og kontraktsforhandlinger for Cirkus Agora AS.

– Jeg ser frem til å lede XIDE Innlandet og samarbeide med X IDE i lys av den inngåtte samarbeidsavtalen. Jeg har fortsatt leiligheten min i Hamar i tillegg til hus i Kongsvinger, men kommer neppe til å være på Hamar daglig. Det vil derfor bli tilsatt markedssjef som vil være XIDE Innlandets ansikt utad, og som NK vil markedssjefen styre mye av det som skjer i det daglige siden XIDE Innlandet skal bygges opp til å bli en salgsorganisasjon som sikrer fornøyde kunder både når det gjelder produktkvalitet, konkurransedyktige priser og rask levering, sier Edvartsen.Artikkeltags