Gå til sidens hovedinnhold

Eie styrker laget i Hamar

Artikkelen er over 1 år gammel

Eie Eiendomsmegling Hamar har ansatt to nye på kontoret. På fire år har megleren vokst til åtte ansatte.

– Vi er blitt et team på åtte, sier daglig leder og partner Inger-Helene Simensen hos Eie Eiendomsmegling Hamar.

Denne sommeren er to nye fjes på plass på kontoret, eiendomsmegler Ingrid Bøhmer og backoffice og salgskoordinator Kristin Berget.

– Vi er veldig glade for å få disse to på laget. Nå er vi fem eiendomsmeglere som er ute og løper, og tre på backoffice.

Rask vekst

Eie startet opp sitt Hamar-kontor i 2016, og har på kort tid blitt en av de store eiendomsmeglerne i byen.

– Det er veldig gøy å ha skapt en arbeidsplass som alle på Hamar-kontoret føler seg en del av. Vi har bygget dette sammen. Vi setter trivsel og det å ha det gøy på jobb høyt, og vi scorer høyt på kundetilfredshet, sier Simensen.

– Vi har vært igjennom en veldig spesiell periode. Hvordan har dere opplevd den?

– Vi var alle litt redde og spente fordi vi var plutselig i en situasjon som ingen hadde befunnet seg i tidligere. Vi er jo i en bransje som er vant til raske omstillinger, så vi tok de grepene som måtte tas.

– Mars og april ble noen spesielle måneder. De første ukene var kunder og kjøpere engstelige, men gradvis turte folk å ta imot og gå på besøk igjen. Vi nordmenn ble gode på å leve med de forholdsreglene vi har.

Færre førstegangskjøpere

Omsetningsmessig har mai vært på høyde med fjoråret; det samme med juni:

– De siste ukene har det vært flere salg enn det som legges ut, og det tar vi som et tegn på at markedet er i ferd med å normaliseres.

– Vi kan kanskje merke litt på at det er færre førstegangskjøpere på visninger, fordi mange i denne kjøpergruppen er permitterte eller mangler jobb. Også er det synd å se at bankene har strammet inn noe på boliglån, fordi vi vet at koronasituasjonen er forbigående.

– Dette kommer til å gå over.