Gå til sidens hovedinnhold

Etterlengtet JEJUNE-konsert

JEJUNE, med Hamar-gutten Sondre Jessen Bjerkelipå bass, har planlagt konsert på Hamar i over et år, men pandemien påførte dem stadige tilbakeslag. Fredag er de endelig på plass på Gregers.

Bandet har sitt utspring på Sørlandet og Jessen Bjerkeli ble kjent med de øvrige bandmedlemmene i forbindelse med skolegang på Universitetet i Agder. Bandet trengte en bassist og vips var Hamar-gutten en del av JEJUNE som opererer i et musikalsk landskap de kaller alternativ pop.

– Det skal bli veldig deilig å spille konserter igjen. Vi er jo et liveband, så et er det som er drivkraften vår, sier han.

I november ga de ut sin første single, «Hip kids» før de fulgte opp med «Johnny B. Goode is dead» i februar. De har også fått platekontrakt med det ferske plateselskapet Braveheart Records som blant annet drives av Jonas Alaska og Mikhael Paskalev. I mai slapp bandet «Modern art» som var bandets debut-EP.

Det er altså nesten et halvt år siden denne ble sluppet og bandet har i mangel av konserter fått god tid til å snekre sammen flere låter som publikum skal få høre på Gregers fredag.

– Vi har masse nytt materiale som ikke er utgitt ennå som vi kommer til å spille på konserten, forteller Jessen Bjerkeli.