Tre nye artister klare for Kønnband

KLARE: Johanne Margrethe Kippersund Nesdal og Eivind Strømstad fra MEER er klare for Kønnband. Her sitter de med Stanges kultursjef Solbjørg Tveiten (til venstre).

KLARE: Johanne Margrethe Kippersund Nesdal og Eivind Strømstad fra MEER er klare for Kønnband. Her sitter de med Stanges kultursjef Solbjørg Tveiten (til venstre). Foto:

MEER, Darling West og Amund Maarud er klare for Kønnband-festivalen i Stange.

DEL

De tre artistnavnene ble presentert på den pressekonferanse i Hamar onsdag.

– Vi fikk være med på første runde. Siden da har festivalen utviklet seg til å bli utrolig bra, forteller MEER-vokalist Johanne Margrethe Kippersund Nesdal.

Til høsten har orkesteret, som teller åtte mann, klart et nytt album. Singelen «Across the ocean» ferdigstilles i disse dager.

Nesdal karakteriserer MEERs musikkstil som progpop, en miks av orkestral pop, klassisk musikk og progressiv rock:

– Musikalsk liker vi å leke i de store landskaper, og da passer det fint å være med på en festival i Stange, hvor det er godt med plass, sier Nesdal og smiler.

De spiller på festivalen lørdag 20 oktober.

Det samme skal Darling West, som spiller folkmusikk med elementer av bluegrass, oldtime, visesang og rock:

– Trioen er kjent for å skape den gode stemningen, og passer veldig godt inn i vår festival, sier kultursjef Solbjørg Tveiten i Stange kommune.

Og den siste artisten som ble sluppet er Amund Maarud & Lucky Lips, som skal på scenen fredag 19. oktober, samme kveld som Stein Torleif Bjella:

– Sammen med Stein Torleif Bjella og Susanne Sundfør (fredag 19. oktober) har vi fått et helhetlig program, med artister som kler hverandre godt. En tanke har vært å gi programmet en gjennomtenkt linje og et konsept, sier Tveiten.

Det mangler fortsatt et par artistnavn til festivalen, som slippes etter sommerferien.

Artikkeltags