Det har vært hektisk aktivitet ved innkjøringen til parkeringshuset ved Østre Torg lenge, men nå nærmer det seg slutten. Onsdag 1. desember åpner nemlig Follestad dørene til sin 450 kvadratmeter store butikk. Det er som tidligere omtalt Birgitte Follestad Vold som skal føre familietradisjonen videre all den tid det var hennes besteforeldrene som drev Follestad fram til 1996. Hun vet at det er mange konkurrenter når det gjelder salg av klær, men hun tror Follestad kommer til å skille seg ut og er tydelig på at Follestad skal være en butikk med høyt kunnskapsnivå.

– Når man går inn hos oss skal man føle at man går inn i en faghandel med kunnskapsrike selgere og et høyt faglig nivå. Nå om dagen kan man få kjøpt klær og egentlig alt annet overalt på nettet, så dette med service og det å gi kundene en unik opplevelse er utrolig viktig, sier hun.

Det var William Follestad, daglig leder i Follestad-kjeden, som spurte Birgitte om hun kunne tenke seg rollen som butikksjef når de nå etablerer seg på Hamar. I studietiden jobbet nemlig Birgitte som ekstrahjelp på Follestad i Akersgata i Oslo og har i tillegg bakgrunn fra bransjen i Hamar.