(Ringsaker Blad)

Etter at det dro ut før han ble klar for årets sesong i grønt og hvitt, brukte han litt tid på å komme seg i form og komme inn på laget. Men utover sesongen har han fått mye tillit og har spilt jevnlig.

- Det er alltid vanskelig å vurdere seg selv, men jeg har, sammen med laget, hatt en sesong midt på treet. Når det ble enighet med klubben i vinter, visste jeg at jeg har Obos-nivået inne. Noen år i 2. divisjon har ikke gjort meg dårligere, sier Jevne Hagen til RB.

Tirsdag satt han 90 minutter på benken da HamKam tapte 3-1 mot topplaget Mjøndalen på Briskeby.

Ikke avklart framtiden

Nå er det kun to kamper igjen av årets sesong. Hva som skjer videre er ikke klart. Jevne Hagens kontrakt med HamKam går ut etter sesongen.

- Det er fortsatt usikkert. Jeg har tatt det litt som det kommer, og har mest fokus på å gjøre sesongen ferdig på best mulig måte, sier 31-åringen.

Han forteller at han heller ikke har hørt noe fra klubben angående en eventuell kontrakt for neste sesong så langt.

HamKam-trener Kevin Knappen, som kom til klubben etter å ha ledet Brumunddal, er ferdig i klubben etter sesongen, og ny trener er ikke på plass for Hamar-klubben.

- En ny trener vil sikkert også ha noe å si på hvem den vil ha med seg videre. Jeg regner med det jobbes for å få på plass det nå, sier Jevne Hagen.

Les også: Modøler har gjort inntrykk på 100-årige HamKam

Nybakt pappa

Tidligere i høst ble Jevne Hagen far. Han forteller at datteren har gjort at han ikke har tenkt så mye på fotballframtiden.

- Det er litt andre prioriteringer hjemme, og jeg har ikke brukt så mye tankevirksomhet på framtiden, smiler den nybakte pappaen.

Han innrømmer også at med alderen er ikke tanken på sesongoppkjøring det han bruker mest på på tampen av sesongen.

- Når man blir eldre er det greit å få noen uker av før sitringen i beina kommer tilbake, ler han.

Åpner for Moelven

Uansett om det blir HamKam-spill eller ikke neste sesong, er Jevne Hagen klar på at han vil fortsette karrieren på fotballbanen.

- Jeg har lyst til å spille fotball, så får vi se hvor det blir, sier han.

- Kan du bli å se på et lag i Ringsaker om det ikke blir Kamma-spill?

- Det er ikke uaktuelt. Og da er det Moelven som er mest aktuelt, det er det som er klubben min. Jeg ser ingen grunn til å gå til noen annen klubb på et lavere nivå, avslutter han.

Vil gå i dialog

Daglig leder i HamKam, John Anders Rise, forteller at de er i en prosess med å få på plass trenerteamet før neste sesong, og at det er naturlig at de som kommer inn også får sitt å si på spillergruppa for neste sesong.

- Truls er fortsatt en viktig spiller og en kontinuitetsbærer i HamKam, med et hjerte for klubben, sier Rise.

Når tiden er inne for det vil klubben gå i samtaler med Jevne Hagen.

- Vi skal sette oss ned å snakke om framtida. Det er uansett en dialog vi vil føre med Truls og ikke gjennom media, sier Rise.