Gå til sidens hovedinnhold

Fra kjendisstyling til butikkliv for Isabelle

Isabelle Jensen fra Sandvika har møtt Kim Kardashian og sminket nesten alt du kan tenke deg av norske kjendiser. Nå er hun å finne på Change på CC der hun ønsker å gi kundene samme service som kjendisene har fått.

– Det blir en slags stylingjobb dette også. Det handler om å framheve de gode sidene, gi folk selvtillit og få dem til å føle seg vel.

Det sier Isabelle Jensen når Hamar Dagblad besøker henne på undertøysbutikken Change Lingerie på CC.

På Idol med sceneskrekk

Med makeup -og stylingutdannelse fra Oslo fikk Isabelle fort en fot innenfor yrket og rakk å jobbe på settet til både Senkveld, Idol, X-faktor og Hotel Cæsar i hovedstaden. For Jensen var det morsomt å få jobbe med Idol-produksjonen ettersom hun sjøl prøvde seg i konkurransen to ganger.

– Jeg fikk gode tilbakemeldinger på stemma mi, men jeg hadde litt sceneskrekk og det ble for tydelig, sier hun.

Møtte Kardashian

Etter hvert gikk turen videre til mer utdanning i London. Som frilanser jobbet hun blant annet på X-factor i England, noe som virkelig er «big business» der. Mens hun var i England fikk hun også treffe Kim Kardashian.

– Første gangen jeg møtte henne var det på et makeup-kurs med hennes makeup- artist Mario Dedivanovic der han la makeup på Kardashian på scenen og vi fra bransjen satt i salen og fulgte med. Etter det var det en konkurranse der en av oss kunne få være med på styling for arrangementet samme kveld. Da fikk jeg mulighet til å være en del av styling-teamet den dagen.

Da hun kom til London neste gang, for å lansere parfymen sin, fikk jeg invitasjon til å bli med på det arrangementet også. Da fikk vi parfymen i tillegg til at vi tok vi bilde med henne, forteller Jensen.

Etter hvert gikk turen tilbake til Norge med jobbing blant for Jan Thomas og på filmsett som «Død snø» og «Jul i Blåfjell.»

Ønsket noe tryggere

Med samboer og barn i Sandvika kreves det litt logistikk for å jobbe frilans i Oslo og med en ustabil pandemi hengende over oss vurderte Jensen det som lite lurt å pendle til og fra Oslo på regelmessig basis. Oppdragsmengden er jo også redusert, så derfor ønsket hun å satse på noe litt tryggere.

– Jeg stortrives med butikkyrket og kundene synes det er spennende å høre om det jeg har drevet med tidligere. Jeg har fortsatt god kontakt med mange av de jeg har jobbet med og kommer til å prøve å få noen av på besøk i butikken, sier Jensen som anser seg som ferdig med det omflakkende livet.

– Jeg kommer til å bli boende her, men det betyr ikke at jeg er ferdig med makeup og styling som yrke. Jeg legger fortsatt brudesminke og kan ta på meg enkelte frilansoppdrag etter hvert når koronasituasjonen tillater det. Jeg drømmer om å starte salong her som kan tilby både styling og fotografering, og jeg ser virkelig et stort potensial i Hamar, sier hun.