Seier til Kveseth – Superpers til Løchting

SEIER: Håkon Kveseth kastet 73,96 på Hamar lørdag. (Foto: Marthe Stenberg)

SEIER: Håkon Kveseth kastet 73,96 på Hamar lørdag. (Foto: Marthe Stenberg)

Artikkelen er over 5 år gammel

Håkon Kveseth vant elitestevnet på Hamar, til tross for en kjenning i lysken. Sindre Løchting fikk også en god opplevelse lørdag.

DEL

Kveseth sitt beste kast landet på 73,96. Det er det nest beste han har kastet noen gang, og kun en snau meter bak hans personlige rekord.

– Dette lover bra, konkluderer Grue-gutten.

Elverum-gutten Sindre Løchting løp også en meget sterk 3000 meter. Han ble nummer fire og løp inn til tiden 8,04,56. Løchtings personlige rekord før løpet lørdag var 8,09,96. Den knuste han.

– Jeg er veldig godt fornøyd med tiden. Jeg har sett på trening at jeg har løpt mye fortere enn tidligere, så jeg har visst at jeg er på gang. Dette var utrolig gøy, sier den tidligere Orion-utøveren som nå løper for Tjalve.

Det var flere fra regionen som viste til gode resultater under Norwegian grand prix på Hamar.

Orion-sprinteren Jonathan Quarcoo ble blant annet nummer tre på 200 meter med tiden 21,76, mens Rena-gutten Michael Rosenberg løp inn til samme plassering på 100 meter med tiden 10,97.

Ren-Eng-jentene Tessa den Heijer og Ida Meli Narbuvoll ble henholdsvis nummer fem og seks på 3000 meter.

Norges hekkestjerne Isabelle Pedersen var forøvrig svært nær ved å ta VM-kravet på 100 meter hekk. Kravet er på 13,00, mens Pedersen løp inn til tiden 13,07.

Det var om lag 1000 tilskuere som fikk med seg åpningen av det nye friidrettsannlegget i Hamar.

Artikkeltags