Gå til sidens hovedinnhold

GLO ga ut sommerlåt og skal spille på Tante Gerda

Artikkelen er over 1 år gammel

Hamar-bandet GLO har gitt ut sommerlåt basert på vokalistens dikt til kjæresten. Og i juli spiller de konsert hos Tante Gerda.

Låten har fått tittelen "De sjenerte sangene", og ble sluppet på alle digitale plattformer 12. juli.

– I disse tider med bekymringer og stor uro i verdensbildet er det godt med påminnelser om hvor fint livet kan være i kjærlige og små øyeblikk. Vi må ikke glemme det; kjærligheten er størst tross alt! Og vi kan se rundt oss at mange har funnet seg til rette med kjærkommen tid sammen med familie og kjærester på digitale plattformer, sier vokalist Geir Lund.

Teksten til singelen er opprinnelig et kjærlighetsdikt Geir Lund skrev til sin kjæreste for fem år siden. Senere har den blitt skrevet om og blitt tilpasset et musikalsk format.

Innspillingen av «De sjenerte sangene» er gjort i StudioEner med Frode Berntzen som produsent.

Og GLO fyrer opp en bakgårdskonsert på Tante Gerda Scene om ettermiddagen lørdag 4. juli, i tillegg til at de allerede nå varsler om en konsert på Gregers Scene fredag 6. novemebr.

GLO er: Geir Lund, vokal, Morten Strypet, bass og koring, Vegar Ellevseth, tangenter og koring, Skjalg Lidsheim, trommer og perkusjon og Frode Berntzen, gitar og koring.