Gå til sidens hovedinnhold

God start for Odden Spiseri

Odden Spiseri har nå hatt åpent en måned og trafikken i det tradisjonstunge lokalet har til tross for nedstengte perioder overgått forventningene til driver Stian Kavli.

7. mai åpnet Odden Spiseri og Catering dørene og pustet dermed liv i lokalet hvor Hamarstua tidligere holdt til. Mange var spente på hva det nye spisestedet kunne tilby og Stian Kavli sa i et intervju i Hamar Dagblad rett før åpning at han hadde inntrykk av folk hadde savnet et slik sted. En måned etter åpning er det lite som tyder på noe annet.

– Må si oss fornøyde

– Jeg føler vi har blitt godt mottatt med jevnt besøk i hele åpningstiden. Vi har fått mange positive tilbakemeldinger på konseptet og at vi nå har drift også på dagtid. Vi har kapasitet på mye mer, men siden vi fremdeles er i pandemien med strenge restriksjoner på antall og denslags, så må vi si oss veldig fornøyd med starten. Vi gjennomfører små minnestunder, konfirmasjon, dåper og samtidig har lunsjtrafikk og uteservering så det ser bra ut så langt, forteller Kavli som ser at avtalebøkene begynner å fylle seg opp.

– Bestillinger/bookinger fortsette å strømme på. Nå går det mye i sommeravslutning i juni, pensjonistgrupper i sommer og arrangement i august/september , samt bryllup og konfirmasjon til neste år, forteller han.

Ikke væravhengig

Med 130 sitteplasser ute, beliggenhet ved Mjøsa og med hundrevis av turgåere forbi hver dag skulle man tro at været er helt avgjørende for trafikken på Odden. Det stemmer ikke helt.

– Været har selvfølgelig litt å si men vi merker at godt voksne kommer uansett vær, og vi ser at mange kommer ut til oss på drop-in lunsj og disse kommer gjerne fra byen. Fordelen med oss er at vi har store, luftige lokaler med god plass mellom bordene så folk føler seg litt tryggere og det ser vi at alle setter stor pris på, forteller Kavli som er fornøyd med menyen de har landet på.

– Matmessig så syntes jeg vi har truffet bra. Vi har valgt å kjøre en litt mindre meny, så skal vi heller bytte litt oftere! Etter hvert vil vi finne noen favoritter som må være i menyen gjennom hele året, sier Kavli.