Gå til sidens hovedinnhold

Bieber har IKKE landet i Hamar

Artikkelen er over 8 år gammel

Et rykte om at Justin Bieber hadde landet på Hamar flyplass på Twitter tirsdag, og plutselig fikk gutta i Hedmark Flyklubb merke en flik av Bieber-hysteriet.

(Østlendingen)

– Står det på nettet av Bieber har landet her? Nei, vi har ikke sett noe fly. Hamar flyplass er nok for liten for en verdensstjerne som har med seg bagasje og et stort mannskap. Her kan bare fly opptil ti seter lande, sier Lars Muri og humrer.

De som ler av Biebers «Baby-baby-baby» er akkurat de samme som skrek ut: «She loves you, yeah-yeah-yeah» for noen år siden

Pulverkaffe

Inne på klubbhuset på flyplassen sperrer fem piloter og medlemmer av flyklubben opp øynene når Østlendingen dukker opp.

– Vi tar imot alle, vi. Hadde Bieber landet her, så skulle han fått pulverkaffe fra engangskopper, sier Trygve Thørud.

– Å, han skulle nok ha fått en forespørsel om han kunne tenke seg å spandere ny asfalt til rullebanen. Det har han råd til, sier Kjell Pettersen.

– Hva synes dere om Bieber-hysteriet, da?

– Det er veldig underlig. En massepsykose som ser ut til å ramme særlig jenter. Har aldri hørt om at gutter får et slikt forhold til jentesangere, sier Thørud.

– Jentene var like hysteriske før som i dag. Det sto lange køer med jenter for å se Elvis. Og de sto også og hylte, sier Lars Muri.

Kjendis

– Se der! Der kommer det nærmeste vi kommer stjernene! Han har spilt i Scandinavia sammen med Rune Rudberg. Hvis du så på «Lindmo» så dukket han opp i et gammelt opptak der, sier Pettersen.

Steinar Storm Kristiansen entrer lokalene.

– Det er vel større sjanse for at han Rune (red. anm. Rudberg) lander her.

– Du forstår vel hysteriet?

– Hehehe. Det er lenge siden jeg har hørt noe hyl, men, ja, jeg forstår det. De som ler av Biebers «Baby-baby-baby» er akkurat de samme som skrek ut: «She loves you, yeah-yeah-yeah» for noen år siden, sier Kristiansen.

NRK-besøk

Muri reflekterer over Bieber-feberen.

– Dette er idoldyrkelse, og med internett og sosiale medier så sprer ting seg fort. Men de blir kanskje døgnfluer raskere enn tidligere. Og så kommer det noe nytt. Som en skrev det: «Ta det med ro. Det går over»

En bil fra NRK dukker opp.

– Nei, nå tar det helt av her. Trekk for gardina!

Kommentarer til denne saken