Derfor utsetter Åse Hamar-konserten

UTSATT: Åse Kleveland falt og skadet seg. Dermed har hun måttet utsette sin turné.

UTSATT: Åse Kleveland falt og skadet seg. Dermed har hun måttet utsette sin turné. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Åse Kleveland utsetter konserten i kulturhuset til høsten.

DEL

Åse Kleveland skulle ha hatt en konsert i Kirsten Flagstad-salen 17. mars, Men den folkekjære artisten er utsatt for et uhell. Dermed blir konserten flyttet til høsten, nærmere bestemt fredag 17. oktober.

Og her er Åses forklaring:

– I starten av desember løp jeg nedover trappene i det gamle kontrolltårnet på Fornebu. Dette var en travel tid for meg, som for mange artister. Da skjedde det – jeg snublet og falt framover. Heldigvis fikk jeg tatt imot med høyre arm og ben. Det viste seg etter hvert at skulderen og hånden hadde fått en kraftigere medfart enn først antatt, og jeg kan fremdeles ikke spille gitar.

Nå, to måneder senere, er jeg under behandling og full av optimisme. Jeg ser fram til å både kunne spille gitar og padle kajakk igjen når sommeren nærmer seg, skriver Kleveland i en pressemelding.

– Det betyr imidlertid at den turné som jeg skulle påbegynt i midten av mars, må utsettes til høsten. Det er jeg oppriktig lei meg for, men det viktigste er likevel å kunne gi publikum den best mulige konsertopplevelsen

Kulturhuset opplyser at billetter som er kjøpt blir flyttet til høsten. Alternativt kan man få billettene refundert.

Artikkeltags