Nå skal Tusvik endelig få se stupetårnet

TIL HAMAR: Sigrid Bonde Tusvik (t.v.) og Lisa Tønne inntar Hamar kulturhus 15. mars.

TIL HAMAR: Sigrid Bonde Tusvik (t.v.) og Lisa Tønne inntar Hamar kulturhus 15. mars. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

– Hamar har gitt meg større livskvalitet! Forrige sommer ble jeg lagt inn på Hamar sykehus og fikk nytt rumpehull, sier komiker Sigrid Bonde Tusvik.

DEL

Hun refererer til den mye omtalte operasjonen på sykehuset i Hamar.

Komikeren Sigrid Bonde Tusvik har hyllet Sykehuset Innlandet og Hamar sykehus på podkast og i sosiale medier.

80.000 lyttere av podkasten, som hun og komikerkollega Lisa Tønne lager, har fått et detaljrikt innblikk i fødselsskaden og livet før, under og etter operasjonen. Hamar-oppholdet ble også behørig nevnt under et besøk hos «Lindmo» på NRK.

Torsdag 15. mars kommer hun og komikerkollega Lisa Tønne til Hamar med sitt kritikerroste standupshow, «Tusvik & Tønne på Oppdagelsesreise». En mulighet til gjensyn med byen for Tusvik.

Hamarsingene har kvittert for de gode ordene med å handle billetter. En forestilling ble raskt utsolgt. Dermed ble de to forestillinger på Hamar.

– Utrolig hyggelig. Vi er skikkelig glade for at billettsalget ble så bra, og vi mener at Hamar og omegn tåler å se dette showet, sier Tusvik til Hamar Dagblad.

– Godt forhold til Hamar?

– Ja, det kan du si. Men jeg gikk på så mye lakserende midler forrige gang jeg var der at jeg ikke engang turte å gå ned til stupetårnet. Er det like fint der nede på vinteren som på sommeren?

– Ja, tårnet er lyssatt fint.

– Da må vi få til en tur nedom. Men jeg er ingen stuper, altså, understreker Tusvik.

Så langt har 40.000 mennesker sett showet, som er en oppfølger til publikums- og kritikersuksessen «Tusvik & Tønne – skammer seg!».

Komikerduoen har vanligvis show på Latter, men stortrives med å være på veien.

– Det er ikke slitsomt, men veldig gøy. Vi har det morsomt sammen og vi kommer oss rundt og får sett mye av landet. Sånn som nå, når vi endelig får oppleve det nye kulturhuset på Hamar.

– Men det er også litt risiko: Kommer vi til et sted der folk liker deg og showet, eller ikke? Vi går ikke rundt med nesa høyt i sky før vi har fått med oss folket. Går det bra så unner vi oss å være litt kry.

Sigrid Bonde Tusvik og Lisa Tønne står bak én av landets mest populære podkaster med 200.000 nedlastinger i uka. I tillegg har de sceneshow og podkast live show over hele landet.

Artikkeltags