Helt fram til dommeren blåser av kampen lørdag ettermiddag, kan du gå inn på HamKams nettsider og registrere deg som bidragsyter til årets innsamlingsdugnad for klubben. At laget samtidig mottar pokalen som seriemestere er ekstra hyggelig, mener markedsansvarlig Thomas Mølstad.

 

Som Se og Hør og skattelista

Mange har allerede registrert seg, men det kan ikke bli for mange, mener Mølstad. Det er opp til hver enkelt hvor mye de har lyst til å gi. Og før man registrerer seg, enten det er snakk om bedrift eller enkeltperson, kan du gå inn og sniktitte på hva kompisen, naboen eller konkurrenten har gitt.

– Ståle Solbakken, Jan Åge Fjørtoft, Anders Baasmo Christiansen og Davy Watne har alle registrert seg, sier Mølstad.

Vi kan røpe at Solbakken er blant de aller rauseste giverne, enten det er snakk om privatperson eller bedrift. Han gir fire kroner per tilskuer innenfor portene.

Applaus

I øyeblikket ser det ut til at det kan bli mellom 350.000 og 400.000 kroner ekstra i klubbkassa, dersom det kommer 2.500 tilskuere.

– Dette kunne jo fort ha vært lokaloppgjøret som avgjorde opprykk eller ikke. Nå er vi allerede klare for OBOS-ligaen, men vi håper jo at mange likevel tar turen til Briskeby, og gir laget velfortjent applaus når de mottar pokalen, sier Mølstad, og legger til at med når billettprisen bare er på 50 kroner lørdag, at barn går inn gratis og får en is, er det lov å håpe at det fylles godt opp på tribunen.