Derfor prøver de seg med møbelbutikk på Maxi

SPENTE: Marte-Mari Nilsen og prosjektleder Anne-Maren Helset gleder seg til å åpne popup-forretning på Maxi storsenter lørdag.

SPENTE: Marte-Mari Nilsen og prosjektleder Anne-Maren Helset gleder seg til å åpne popup-forretning på Maxi storsenter lørdag. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

– Vi er veldig spente, og vi merker at folk er veldig nysgjerrige på hva vi holder på med, sier Anne-Maren Helset fra Helset Møbler.

DEL

Hektisk sluttspurt for de ansatte hos familiebedriften Helset Møbler. For fredag klokka 12 åpner blir det «grand opening» av en helt spesiell møbelforretning i de tidligere lokalene til klesbutikken Kvisgaard i andre etasje på Maxi storsenter.

Januar

– Vi kaller det for en pop-up-butikk, for den er tenkt å vare ut januar, forteller prosjektleder Anne-Maren Helset.

– Hvorfor gjør dere dette?

– Vi gjør det for å skaffe oss flere bekjentskaper i regionen og at flere skal bli kjent med at vi har en stor forretning i Meierigården.

– På Maxi blir et utdrag fra butikken vår. En miks av litt av hvert. Vi har en del showroom-modeller som vi selger på rot til gode priser også har vi noe standardsortiment som vi kan selge på bestilling. Og siden vi er på Maxi så må vi jo ha et interiørkonsept i tillegg. Plukkvarer er lurt på senter, sier Helset og smiler.

Butikken får et salgsflate på rundt 300 kvadratmeter.

– Hvordan har folk reagert på nyheten om at dere kommer til et kjøpesenter?

– Folk er veldig nysgjerrige. De går forbi her og nesten kræsjer i søylene. Og det blir en del kommentarer på at de synes det er artig at vi kommer hit til Maxi. Jeg tror alt i alt at folk synes det er litt spennende.

Men de butikkansatte må forholde seg til helt andre åpningstider enn de er vant med fra hovedbutikken:

– Det blir en del timer her, i og med at kjøpesenteret har 12-timers åpningsdager. Men vi har trua på at dette stuntet kan tilføre oss et eller annet.

Blir værende?

– Blir dere værende på senteret om det blir en suksess?

– Så langt har vi ikke tenkt enda, men en skal aldri si aldri. Det er greit å holde alle muligheter åpne.

Helseth Møbler har en lang historie i Hamar. Forretningen ble etablert i 1955, og Morten Helset er tredje generasjons driver.


Artikkeltags