Jubileumskonsert med Storhamar Blandede Kor

DET SWINGER: F.v Vivi Sevildal, Berit Arnesveen Bronken, Tone Fostveit,
Modulf Røsset og Bjørn Helge Kjærnes lover, på vegne av kor og storband, mye
og god lyd i Hamar Teater lørdag 1. juni.

DET SWINGER: F.v Vivi Sevildal, Berit Arnesveen Bronken, Tone Fostveit, Modulf Røsset og Bjørn Helge Kjærnes lover, på vegne av kor og storband, mye og god lyd i Hamar Teater lørdag 1. juni. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Storhamar Blandede Kor er 75 år. Det skal markeres skikkelig på Hamar Teater lørdag.

DEL

Storhamar Blandede Kor (SBK) er 75 år i 2019, og begivenheten markeres med jubileumskonsert i Hamar Teater lørdag 1. juni klokken 18, sammen med Odd R. Antonsen Storband (ORASB).

Kor og storband under ledelse av henholdsvis Trond Berg og Olav Slagsvold vil servere oss musikalske perler i

storbanddrakt, og helt tilfeldig trukket opp av menyen kan vi da nevne «Blue Skies», «Georgia on my mind», «Crazy little thing called love», og «Route 66».

Konferansier blir Tore Stenersen.

- Det meste av repertoaret vårt på jubileumskonserten er spesialarrangert for kor og storband, og dette er musikk det virkelig swinger av, sier Storhamar-dirigent Trond Berg.

Blant mye god musikalsk ferskvare trekker han fram «Jørgen Hattemaker» i ny drakt, arrangert av Olav Slagsvold.

- I all beskjedenhet må vi kunne si, at det er en av byens kulturinstitusjoner som jubilerer, sier leder i Storhamar Blandede Kor, Sverre Bjørnstad.

Han synes at den aldrende 75-årsjubilanten er inne i en meget god periode, og ser fram til å dele livslyst og sangerglede med mange på konserten 1. juni.

Artikkeltags