Flere velger å se Hamarrevyen

I GANG: Historiens andre Hamarrevyen er i gang. Her ser vi kapellmester Fred Dalbakk sammen med skuespillerne Hanne Seem Murbræck, Anders Grobstok Dalen og Anne Persdotter Flugstad.

I GANG: Historiens andre Hamarrevyen er i gang. Her ser vi kapellmester Fred Dalbakk sammen med skuespillerne Hanne Seem Murbræck, Anders Grobstok Dalen og Anne Persdotter Flugstad. Foto:

Utsolgt premiere på Hamarrevyen og godt billettsalg til de neste fire forestillingene.

DEL

– Billettsalget løsnet skikkelig de siste dagene før premieren, sier kreativ rådgiver og tekstforfatter for Hamarrevyen, Bjarte Ytre-Arne.

Hard konkurranse

– Vi har et håp om på selge ut fem fulle saler. Det kan bli litt vanskelig å fylle lørdagen i og med at det skjer utrolig mye i byen denne helgen. Vi konkurrerer mot tungvektere som Vamp og Sigrid, i tillegg til Leonard Cohen Tribute og en masse annet. Men skal gjøre vårt, sier Ytre-Arne og smiler.

Hamarrevyen er en del av den pågående Lutefiskfestivalen i byen

Ytre-Arne sier gjengen bak revyen er strålende fornøyde med responsen.

– Vi er overrasket over hvordan folk støtter opp om oss. Folk er nysgjerrige på hva vi har funnet på i år. Det er tydeligvis lokalpatriotisme i Hamar.

Lover latter

I går kveld hadde revyen premiere for fullsatt sal i Hamar teater. På scenen: Remo Andre Martinsen, Anders Grobstok Dalen, Erlend Nicolaisen, Hanne Seem Murbræck, Anne Persdotter Flugstad og Ida Marie Vik, i tillegg til bandet med Jonas Østby Martinsen (bass), Martin Utby (slagverk) og kapellmester Fred Dalbakk.

Dansere fra PS Dance er også med i forestillingene, som avsluttes lørdag kveld.

– Det sies at en god latter forlenger livet, og det kan vi love, sier Bjarte Ytre Arne.


Artikkeltags