Lanserer bunader og kaker

GRATISMESSE: Tore Alhaug, Jorunn Bratberg, Ingjerd Frantzen og Inger Marie Skar byr på gratismesse og utstilling på Bellevue Pensjonat. Foto: Jo E. Brenden

GRATISMESSE: Tore Alhaug, Jorunn Bratberg, Ingjerd Frantzen og Inger Marie Skar byr på gratismesse og utstilling på Bellevue Pensjonat. Foto: Jo E. Brenden

Fire aktører går lørdag sammen om en gratismesse, med søkelys på bunader, kaker og håndverk.

DEL

Utstilling og gratismesse. Tore Alhaug fra BunadNorge, Jorun Bratberg fra Hamars Glade Bakere og Inger Marie Skar fra Flittige Hender håper å fylle Bellevue Pensjonat på Ajer med folk lørdag.

Her skal BunadNorge presentere sju bunader og en nykommer. Forretningen E. Paulsberg Eftf. skal delta med søljer og bunadspynt.

– Og en liten hemmelighet, sier Alhaug og smiler.

Og fire damer fra Flittige Hender vil ha stand med håndverk og bruktgjenstander og klær.

Hamars Glade Bakere skal sørge for kaffe og noe å bite i, samtidig som at man vil selge bakverk.

– Jeg skal lage «bunadknuter», min versjon av hveteknuter, og ostekaker. Og jeg vil stå her å bake brød og informere om hva vi kan tilby, sier Bratberg som er utdannet baker og konditor, med fartstid på 29 år.

Hamars Glade Bakere er egentlig en del av pensjonatet, men er ifølge Bratberg en attåtnæring for å få flere bein å stå på. De har holdt på siden september i fjor.

– Hvem er målgruppen?

– Alle som er interessert i bunader, kaker og håndverk. Konfirmanter, foreldre, godt voksne ... Og alle som vil kose seg litt, sier Alhaug.

– Hele Hamar og omegn er herved invitert.


Artikkeltags