Slik skal Steinerskolen feire 100 år

100 ÅR: Steinerskolen på Hedmarken med tre arrangementer i forbindelse med 100-årsjubileet.

100 ÅR: Steinerskolen på Hedmarken med tre arrangementer i forbindelse med 100-årsjubileet. Foto:

Utstilling, symposium og julemarked i Hamar for å markere at det er 100 år siden første Steinerskolen ble etablert.

DEL

- Vi Steinerskolen på Hedemarken markerer at det er 100 år siden den første Steinerskolen ble grunnlagt i Stuttgart med en rekke arrangementer i tiden framover, sier Audun Lindbråten, leder ungdomstrinn ved Steinerskolen på Hedemarken.

– Dette gjør vi blant annet ved å flytte vårt tradisjonelle julemarked til Stortorget i Hamar samt arrangere et symposium i samarbeid med Høgskolen i Innlandet. Og ikke minst, arrangere en ukes elevutstilling i kunstforeningens lokaler i Hamar, sier Lindbråten.

- Det er med andre ord, mange muligheter til å møte oss og se litt av alt hva vi holder på med!

Denne uka har skolen utstilt elevarbeider av alle slag stilt ut.

- Tanken er å vise noe av bredden i det vi jobber med. Alle klasser fra første trinn til og med tredje videregående er representert.

Det skjer i Kunstforeningens lokaler i Kirkebakken 12.

Torsdag inviterer skolen til symposium om bærekraft og livsmestring. Temaet som skal tas opp og diskuteres er: Hva er skolens oppdrag i dag? Det skjer i Auditorium 1 ved Høgskolen i Innlandet.

Og: Lørdag blir det stort julemarked på Stortorget.

- Det vil bli aktiviteter for store og små, slik som: Smiing, lysdypping, lykkehjul og lotteri. Det blir kulturelle innslag med dukketeater, sang, musikk, eurytmi, dans, flammeshow, lanternetog med mer.. Matservering og nissekafe kan vi også by på. Ellers blir det selvsagt salgsboder av ale slag med dukker, bøker, steiner, julenek, julepynt og mye annet, reklamerer Lindbråten.

Artikkeltags