Lager skikkelig Melodi Grand Prix-fest på Gregers

Artikkelen er over 1 år gammel

Konsertstedet Gregers trår til med heidundrande Melodi Grand Prix-fest lørdag, og håper på å samle fansen av sangkonkurransen i Hamar og omegn.

DEL

– Melodi Grand Prix er en stor happening. Mange andre steder i Norge velger folk å møtes, så da må vi få det til her på Hamar også, sier Jørn Nielsen hos konsertstedet Gregers.

De sender torsdagens semifinale på storskjerm, og på lørdag blir det Grand Prix-fest inne på konsertstedet.

– Vi kjører storskjerm og lyd på skikkelig PA-anlegg. Når vinneren er kåret så fortsetter vi ut i de små timer med DJ, slik at folk kan fortsette og danse og kose seg.

Nå håper han at Melodi Grand Prix-festen slår an:

– Vi har aldri testet dette før, og håper å starte en tradisjon. Drømmen er at folk kler seg ut og gjør noe ekstra ut av denne kvelden.

– Hva er ditt forhold til MGP?

– Sceneshowene er utrolig og man bruker enormt med ressurser på teknologi. Det spares ikke på pengene, for å si det sånn. Også er det en spenning rundt selve sangkonkurransen som fascinerer meg.

– Musikken som framføres krever ... et åpent sinn.

Norge stiller med Tom Hugo Hermansen, Alexandra Rotan og Fred René Buljo i gruppen KEiiNO og låten «Spirit in the Sky».

De synger i semifinalen torsdag.

I den første semifinalen gikk Hellas, Hviterussland, Serbia, Kypros, Estland, Tsjekkia, Australia, Island, San Marino og Slovenia videre til lørdagens hovedfinale i Tel Aviv.

Der stiller 26 land. Seks land er direkte kvalifiserte: Vertslandet Israel og «de fem store»: Frankrike, Italia, Spania, Storbritannia og Tyskland.

Artikkeltags