Anti drar store navn til Hamar

I STUDIO: Jens Haugen fikk foreviget dette øyeblikket i Antis fotostudio i forrige uke. Han og EDM-legenden Alan Walker. Foto: Anti Hamar

I STUDIO: Jens Haugen fikk foreviget dette øyeblikket i Antis fotostudio i forrige uke. Han og EDM-legenden Alan Walker. Foto: Anti Hamar

Artikkelen er over 1 år gammel

Tre år siden Anti etablerte seg på Hamar. At store stjerner kommer til Melkefabrikken er nesten blitt hverdagskost.

DEL

– Det var litt surrealistisk å se Alan Walker sitte på flygelet i fotostudioet her på Hamar. Han har jo nesten ti milliarder streams i verden, sier Jens Haugen i Anti, som innrømmer at han var litt «star-struck» over å ha fått EDM-legenden til å møte opp på Hamar.

– Som på audiens

På Facebook har Haugen delt en video der Walker spiller monsterhiten «Faded» for Antis medarbeidere mens de rigger til fotografering.

Bakgrunnen for besøket var at Walker skal lansere sitt nye album. Managementet bestemte i tolvte time at det skulle fotograferes til store billboards som skulle henges opp i Los Angeles og andre store amerikanske byer. Og Anti har fått under en måned på å levere.

– Det handler om å dekode hva er det Walker må ha for å treffe sin målgruppe og sitt marked. Det har vi kompetanse på her på Hamar, sier Haugen.

Alan Walker spiller "Faded" mens han venter på fotoshoot hos Anti.

Mens Hamar Dagblad er innom kommer skuespiller og komiker tilfeldigvis Odd-Magnus Williamson innom.

– Hva gjør du her?

– Det er ikke offentlig, foreløpig. Å få komme til Anti føles som korrupsjon og audiens på samme gang. En må reise helt til Hamar, betale altfor mye penger for å få ting gjort som blir veldig, veldig bra.

– Drømmen er at de legger ned Oslo-kontoret, og at alle kjendiser må reise til Hamar med buss for tog. Spøk til side, de gjør en såpass bra jobb at det definitivt er verdt å komme hit.

Verdensstjerner

Kjetil Wold overtok JH Studios for tre år siden og etablerte sammen med Ellen Østmoen Anti Hamar:

– Artig at folk setter pris på uttrykket vårt og at kompetansen kan brukes bredt. Og det er ekstra gøy når vi kan dra folk opp til hit. Reiseveien fra Gardermoen til Hamar eller Oslo er det ikke så stor forskjell på.

Haugen supplerer:

– Vi har fått selvtillit nok til å erklære at vi har Norges beste studio på Hamar. Og vi begynner å se frukter av mange års hard jobbing lokalt, nasjonalt og internasjonalt, sier Haugen,

– Også er det en bonus når gjestene sier: «Oi! Så fint det er her på Hamar».

Wold mener det er en selvfølge at stjernene heretter må finne seg å reise til Hamar:

– Hvorfor skal vi stå med lua i hånda? Hamar er Innlandets urbane hjerte, vi bygger verdens høyeste trehus i nabolaget og verdensstjerner kommer og har konserter her.

Artikkeltags