Nå skal de jobbe sammen

SELFIE: Gjensidige-salgsleder Lovise Borud Engh benyttet sjansen til å ta felles selfie med Nordea-banksjef Nina Myren Sortehaug under besøket.

SELFIE: Gjensidige-salgsleder Lovise Borud Engh benyttet sjansen til å ta felles selfie med Nordea-banksjef Nina Myren Sortehaug under besøket. Foto:

20 ansatte hos Nordea og fem ansatte hos Gjensidige i Hamar må være forberedt på mer omgang i framtiden.

DEL

– Hyggelig å møte Nordea-kollegene. Vi har gledet oss masse til denne dagen. Et spennende samarbeid, sa Ida Kaland-Lereggen fra Gjensidige.

Birgit Ydse Jensen hos Nordea har bare to måneder igjen før pensjonisttilværelsen starter.

– Jeg rekker så vidt å hilse på Gjensidige-folkene. Jeg har vært igjennom mange endringer siden jeg startet opp i Kreditkassen i Hamar for 40 år siden. Dette blir min siste, sier hun og smiler.

I fjor sommer kom nemlig nyheten om at Nordea kjøper Gjensidige Bank og inngår strategisk samarbeid med forsikringsgiganten Gjensidige.

Fredag var transaksjonen klar, og det ble markert ved at de ansatte besøkte hverandres arbeidsplasser og inntok kake og kaffe sammen.

Gjensidiges salgsleder for Hedmark og Romerike, Lovise Borud Engh, og Nordeas banksjef på Hedmarken, Nina Myren Sortehaug, benyttet anledningen til å ta selfier på den store dagen.

I Hamar blir samboerskapet lettere å ordne praktisk enn andre steder i landet, i og med at Nordea og Gjensidige fra før av eksisterer i samme bygg, Finanshuset i Strandgata.

– Praktisk. Vi kan henvise forsikringskunder til nabokontoret og de kan sende kunder som trenger banktjenester til oss, sier Sortehaug.

– Hva får dere ut av dette?

– Vi føler at vi får noen ekstra kolleger. Og Gjensidige er jo et spennende selskap med en veldig lang historie, med et godt fotfeste og en stor markedsandel. Samtidig har de kommet langt på det digitale som vi i Nordea skal dra lærdom av, sier Sortehaug.

– Gjensidige og Nordea er to solide aktører. Vi i Gjensidige er eksperter på forsikring, men mange av våre kunder kan også tenke seg gode banktilbud. Vi håper at kundene våre nå får det beste av to verdener, sier Engh.

– Vil dere på sikt samlokalisere?

– Vi ligger allerede ved siden av hverandre, og vi opplever det som veldig positivt å være lokalisert ut mot gågata i Hamar, sier Engh.

Artikkeltags