Byberg og Vold fikk Hamarprisen

BYTTER UT: Christian «Bobby» Vold og Vold Eiendommer har sagt opp leieavtalene med leietakerne i Torggata 13 for å lage mathall.

BYTTER UT: Christian «Bobby» Vold og Vold Eiendommer har sagt opp leieavtalene med leietakerne i Torggata 13 for å lage mathall. Foto:

Linn Byberg og Christian (Bobby) Vold tilfeles Hamarprisen.

DEL

Det melder ordfører Einar Busterud i en pressemelding.

Her står det å lese:

«Årets Hamar-pris tildeles Linn Byberg og Christian (Bobby) Vold for deres arbeid med å utvikle samlingsteder,attraksjoner og fellesopplevelser i Hamar. Hamar sentrum framviser nå fornyet vitalitet, økt publikumstilstrømning og oppsving i handelsvirksomheten. Linn Byberg og Christian Vold har en viktig del av æren for dette gjennom satsing på kreativitet og kvalitet i sentrum.

Linn Byberg er idémakeren bak bruktmarkedene i Hamar som samler opp mot 15.000 personer på godværssøndager. Hun er daglig leder av Larsen, et av byens mest populære treffsteder og en entusiastisk pådriver for økt aktivitet i Hamar sentrum.

Christian Vold har som daglig leder i Vold eiendom utviklet Hamars gamle rådhus til et restauranthus med både teater- og musikkscener som trekker skarer av besøkende. Gjennom realiseringen av en ny mathall vil Hamar få et kulinarisk opplevelsessenter med like bred inspirasjonskilde som Victoriakvartalet har på kulturområdet».

Artikkeltags