Forsøker seg igjen med biffrestaurant

NYÅPNING: David Rajend er kjøkkensjef når Steaks & Ribs åpner dørene.

NYÅPNING: David Rajend er kjøkkensjef når Steaks & Ribs åpner dørene. Foto:

– Folk vil ha en skikkelig biffrestaurant i byen, sier David Rajend, som lørdag gjenåpner biffrestauranten i gågata under navnet Steaks & Ribs.

DEL

I februar kom nyheten om at Steak House Company AS, hvor David Rajend var eneeier, daglig leder og enestyre, var konkurs.

Rajend mistet også restaurantene Terra Mia på Folkets Hus og tapasrestauranten Don Pintxo i Strandgata.

Nå gjenoppstår en av restaurantene med nytt navn. Steak House Company har endret navn til Steaks & Ribs. Ermal Sejdaj står som styreleder og eier i Brønnøysundregistrene.

– Jeg er bare ansatt som kjøkkensjef, og har ikke noe med eierskap eller drift å gjøre, understreker Rajend.

Han informerer likevel om den nye restauranten, som åpner lørdag.

– Mange er veldig nysgjerrige på hva slags meny vi har, og vi skal gi alt for at folk skal bli fornøyde. Biff står fortsatt sterkt hos folk på Hedmarken, sier Rajend.

– Big Horn er for øyeblikket stengt og Steak House hadde mange tilhengere. Hamar står uten et skikkelig biffsted, og det skal vi gjøre noe med. Folk er nysgjerrige på hva vi har å by på, og det er bra respons på Facebook.

Lokalene er pusset opp og interiøret er fornyet, og gjestene spiser i et miljø med en rustikk western-stil.

Han er stolt av den nye menyen, som består av både biff, spareribs, kylling, fisk og burgere.

– Vi har fått et helt nytt kjøkken. På kjøkkenet har vi en Josper-grill. All mat er hjemmelaget, med brasiliansk og amerikansk preg. Sausene er laget fra bunnen av, sier Rajend.

Grillrettene på menyen har stedsnavn som New Orleans, Louisiana, Rio Grande og Texas.

Her er finnes også Gordon Ramseys signaturrett, Steak Diana.

– Blir det lunsjåpent?

– Nei. Konkurransen om lunsjmarkedet er hard i Hamar. Det er etter hvert blitt mange spisesteder med et lunsjtilbud. Vi åpner klokka 15 og holder åpent til 23.

Restauranten får seks ansatte.

Artikkeltags