Bruker ZZ Top-konsert som nettverksbygging

NETTVERK: Utekontakt Bernt Bjørnsgaard fra Gausdal Landhandleri troppet opp utenfor regionkontoret til Ø.M. Fjeld med en Ford Mustang for å forberede regionsjef Thomas Rostøl på ZZ Top-fest.

NETTVERK: Utekontakt Bernt Bjørnsgaard fra Gausdal Landhandleri troppet opp utenfor regionkontoret til Ø.M. Fjeld med en Ford Mustang for å forberede regionsjef Thomas Rostøl på ZZ Top-fest. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

– Jeg har med ZZ Top-billetter til dere, sier Bernt Bjørnsgaard fra Gausdal Landhandleri til gjengen hos ØM. Fjeld. Flere bedrifter bruker storkonserten i helgen til promotering og sosial moro.

DEL

Bernt Bjørnsgaard svinger opp foran regionkontoret til Ø.M. Fjeld i Hamar i en lånt Ford Mustang som vekker oppsikt.

– Den har «bare» 312 hestekrefter. Bilen passet bra til dette stuntet, sier Bjørnsgaard og smiler.

Regionsjef Thomas Rostøl har sammen med flere av de ansatte kommet ut for å se på bilen.

– Du får lov til å prøvekjøre den etterpå, sier Bjørnsgaard til Rostøl.

Med seg har han en tykk konvolutt med billetter til konsertdagen på Tjuvholmen. 40 ansatte hos byggbedriften ØM. Fjeld skal få VIP-billetter og få oppleve den for lengst utsolgte ZZ Top-konserten.

– Vi innrømmer det: Vi bruker konserten til nettverks- og kunderelasjonsbygging, sier Bjørnsgaard og smiler.

– Hamar er veldig flinke på arrangementer, og når vi attpåtil fikk ZZ Top til byen, som er et band som står sterkt hos mange ansatte i byggebransjen, så slo vi til. Perfekt match.

– Det blir en legendarisk kveld, sier Bjørnsgaard og smiler.

Ø.M. Fjeld-regionleder Rostøl har også troen:

– Gausdal Landhandleri berget festen. Det er flere som liker rock 'n roll hos oss, så dette blir veldig moro. På lørdagen skal vi samles først, sammen med noen leverandører, og så holder vi det gående langt ut i natten.

SAMLES: Bernt Bjørnsgaard (Gausdal Landhandleri) sammen med Roar Holmen, Vegar Enger, Trond Solvang, Ole-Jo Engelstad, Jørgen Bekkelund og Thomas Rostøl (Ø. M. Fjeld).

SAMLES: Bernt Bjørnsgaard (Gausdal Landhandleri) sammen med Roar Holmen, Vegar Enger, Trond Solvang, Ole-Jo Engelstad, Jørgen Bekkelund og Thomas Rostøl (Ø. M. Fjeld). Foto:

Espen Røhne Solheim hos Venues merker et trykk fra bedrifter som vil bruke konserter og arrangementer til å samles og for å vise seg fram.

Han forteller rundt 25 bedrifter har benyttet seg av VIP-eventet rundt ZZ Top-konserten.

– Vi har en del samarbeidspartnere som kjøper billetter av oss og bidrar med ulike tjenester. Samarbeidet går begge veier. Vi får laget noen fine opplevelser mens bedriftene får en fin arena til å profilere seg, bygge team og bedriftsånd og finne på noe gøy sammen før man tar sommerferie.

Artikkeltags