Fire ordførerkandidater forsøker seg med sommerhit

  Ordførerkandidatene i Løten, Stange, Ringsaker og Hamar har laget sommerhit.

  Artikkelen er over 1 år gammel

  Fire ordførerkandidater har gått sammen om å lage en musikkvideo.

  DEL

  Klikk på spilleren over for å se ordførerkandidatenes sommerhit-forsøk.

  Det er Arbeiderpartiets ordførerkandidater i Hamar, Ringsaker, Løten og Stange som har gått sammen om å lage låten «Alle skal med».

  Låta ble før helgen sluppet på YouTube, og du kan se videoen i vinduet over.

  Om det blir en låt som når opp til VG-liste-hit'en «Sommerkroppen» vites ikke, men de fire politikerne legger ikke skjul på at de har ambisjoner om at dette skal bli en sommerhit.

  Og at låten kanskje gir drahjelp til valget senere i høst.

  – Det er nok av alvorlige temaer, diskusjoner og til dels krevende dialog i en valgkamp som det er, i sier Anita Ihle Steen, ordfører(kandidat) i Ringsaker kommune i pressemeldingen rundt låten.

  – Dette er vårt bidrag til å spre litt glede inn i en viktig tid, og samtidig understreke at vi ønsker et sterkere fellesskap der alle skal med.

  – Og ikke bare det. Vi er da umåtelig stolte av både hjemkommunene våre og regionen, så vi tenkte det var verdt å «bjuda på litt», tilføyer Aud M. Riseng, ordførerkandidat i Hamar.

  – Vi ønsker rett og slett å skape litt humør, smil og stolthet. Musikk bidrar jo til det, sier Jørn Arild Flatha, ordførerkandidaten i Løten. Musikk bidrar jo til det.

  Nils A. Røhne er ordfører i Stange og stiller til gjenvalg i høst. Han forteller at det er til dels tunge politiske temaer de jobber med daglig, så da er det fint å få vise at det også er rom for å vise fram regionalt samarbeid med en sang.

  MUSIKKVIDEO: Jørn Arild Flatha, Nils A. Røhne, Anita Ihle Steen og Aud Riseng forsøker å lage en sommerhit.

  MUSIKKVIDEO: Jørn Arild Flatha, Nils A. Røhne, Anita Ihle Steen og Aud Riseng forsøker å lage en sommerhit. Foto:

  Artikkeltags