Lover å utvide klatreparktilbudet

250 barn besøkte i helgen klatreparken da den hadde sesongåpning. Nå lover Aleksander Gamme at parktilbudet skal utvides.

DEL

Klikk på bildekarusellen over!

– Jeg var nervøs, men det var mest gøy! Det kilte i magen, sier Tilde Wahlquist Christiansen (4).

– Det var tøft og litt skummelt! sier Alicia Slora Kristiansen etter å ha kjørt zipline for første gang.

– Jeg har høydeskrekk og ble litt redd, for det var litt langt ned. Det var sikkert over ti meter ned til bakken! Men jeg fikk hjelp og da gikk det bra, sier en stolt Mika Rolstad Ørnebakk (8) mens han spiser pølse utenfor Åsgården sammen med stepappa Espen Grubstad etter sin klatrerunde.

– Godt vær og en skikkelig fin dag. Alle har kost seg. Vi synes det er stas at Hamar har fått sin egen klatrepark, så vil ville gjerne komme og være med på sesongåpningen, sier turleder Monika Thorsen i Barnas Turlag Hamar, som er lokallaget av barnesatsingen til Den norske Turistforeningen.

Dermed kom 130 barn og voksne innom Klatreparken Domkirkeodden søndag. Her var det organisert grilling og aktiviteter.

Og lørdag kom over 100 til åpningen, som var åpen for alle.

Klatreparkeier Aleksander Gamme valgte å ta turen til Hamar for å delta på søndagsarrangementet.

– Fantastisk start. God stemning og mye lek. Det er moro å se både barn og voksne utfordre komfortsonen, sier Gamme.

– Noen nyheter rundt parken i andre sesong?

– Vi ser jo parken i et treårsperspektiv. Det skjedde mye i første sesong, der vi bygde opp en klatrepark og kom kanskje litt sent ut fra startblokka. Nå skal vi få til flere bakkeaktiviteter og bedre skilting.

– Vi har noen spennende veivalg vi skal ta framover, så vi kan ikke røpe for mye, sier Gamme og smiler.

– Men: Vi har et mål med å utvikle parken i enda mer familievennlig retning. Det må bli flere aktiviteter sammen med klatringen.

– Fornøyde med hvordan klatreparken har blitt mottatt?

– Vi er fornøyde. Det viktigste er at folk har bra opplevelser og at folk tør å komme med tilbakemeldinger. Og at staben og crewet drifter parken med sikkerhet som hovedprioritert, og selvsagt byr på god service og gode opplevelser.

Klatreparken skal være oppe hver dag i påsken. Ellers vil parken være oppe tirsdager og torsdager på kveldene, og i helgene.

Artikkeltags