Mat og drikke bak lukkede dører

  Artikkelen er over 4 år gammel

  Godt mat og godt drikke fylte opp Hamarhallen og Scandic-lokalene, men det er bare inviterte som får komme inn på gigantmessa hvor de store kontraktene innen storhusholdning inngås.

  DEL

  Se video fra messen i vinduet over, eller minibildegalleri under.

  – Vi kunne ha åpnet opp messa, men her vil vi bare at leverandører og beslutningstakerne skal møtes, sier daglig leder hos Utstillingsplassen Messer, Konrad Sel.

  Rikelig med mat

  Østlandske Storhusholdning i Hamar har blitt et av landets viktigste møteplasser for storhusholdningsbedriftene. Arrangementet, som avvikles i samarbeid mellom NHO Reiseliv Innlandet og Utstillingsplassen Messer, har vært arrangert annenhvert år siden 1996. Og denne uken var det hele 75 utstillere som møtte 1.500 publikummere over to dager.

  Inne i hallen var det rikelig med mat, drikke og kjøkkenutstyr. Representanter for storhusholdningsbedriftene i Hedmark, Oppland, Buskerud, Oslo/Akershus, Telemark, Vestfold og Østfold fikk god tid til å bli kjent med hverandres produkter og salgspersoner.

  – Veldig bra utstillinger og informative stands, sier Rolf Lundberg på besøk inne på messa.

  På standen til Friele er teamleder salg, Marianne Skjærstad, fornøyd:

  – For våres del så det den største happeningen. Folk er flinke til å besøke messen og det er heldigvis mange som vil ha kaffe. Standen vår er veldig populær, sier Skjærstad og smiler.

  Også Idun Industris salgs- og markedssjef, Gro Jacobsen, stortrivdes på Hamar:

  – Interessen har vært veldig bra. Messen betyr veldig mye for oss fordi her møter vi veldig mange sluttkunder som vi sjelden møter når vi er ute på veien. Her møter vi kundene våre samlet i løpet av to dager, sier Jacobsen.

  Tiende besøk

  Anders T. Dalseg, salgssjef Marexim, forteller at de stiller opp for tiende gang på messen.

  – Hvorfor kommer dere stadig tilbake?

  – Fordi det er en suksess hver gang. Det er utrolig godt besøk og vi treffer nye kunder og gamle kunder.

  – Får dere noe salg, da?

  – Ikke direkte her på messen, men i ettertid er det viktig å følge opp de kundene som kommer og er interessert, sier Dalseg.

  Artikkeltags