Nå er huset langs strandpromenaden solgt

SOLGT: Opprinnelig bygget i 1937; huset har siden 2011 vært igjennom en skikkelig oppussing.

SOLGT: Opprinnelig bygget i 1937; huset har siden 2011 vært igjennom en skikkelig oppussing. Foto:

– Det gikk raskt, sier Lars Erik Gharib-Alhaug. Han og kona har nå solgt huset langs mjøspromenaden.

DEL

I forrige uke skrev Hamar Dagblad og huset til paret, som ble lagt ut for salg for 16 millioner kroner.

Det ligger midt mellom Ridehuset og Domkirkeodden, et svært attraktivt område i Hamar hvor boligene sjelden legges ut for salg.

– Huset ble solgt på seks virkedager. De må jo være raskt, sier en fornøyd Lars Erik Gharib-Alhaug da Hamar Dagblad ringer for en oppdatering.

– Og prisen?

– Jeg ønsker ikke å si så mye om den, men vi er fornøyde. Det ble jo litt oppmerksomhet rundt huset, og vi hadde seks interessenter på visning. Det føles godt at huset nå er solgt. Det kunne ha blitt litt dyrt å ha det som fritidshus i tillegg til bolig i Oslo, sier Gharib-Alhaug og smiler.

Det var han og kona Bita som solgte huset. De kjøpte det i 2011, og ga den gang åtte millioner kroner. De brukte i etterkant mange millioner og mye tid på en total oppussing av boligen.

Men på grunn av jobbmessige grunner ønsket paret å selge.

– Når vi hadde bestemt oss for å flytte, så er det greit å avslutte med et salg.

Eie og eiendomsmegler Inger Helene Simensen sto for salget av huset, som er på 270 kvadratmeter, er bygget i 1937 og har nesten 1,5 mål tomt.

– Vi hadde bra med interessenter og huset gikk etter første visning. Interessentene var en blanding av lokale og ikke-lokale. Flere par var med i budrunden, sier Simensen.

Hun forteller om et morsomt oppdrag:

– Det var, som vi antok i forkant, en stor interesse for huset. Mange ønsket seg nettopp denne beliggenheten og huset var påkostet slik at man kan flytte rett inn.

Artikkeltags