Mistet jobben – starter for seg selv

Artikkelen er over 1 år gammel

Da salongen de jobbet i på Storhamar-senteret gikk konkurs, brukte ikke Marie Johnsen og Thomas Bekkevold mange dagene på å lage sin egen arbeidsplass i stedet.

DEL

Den nye salongen heter Storhamar frisør, og håper å få med seg de gamle kundene sine over i nye lokaler mellom ishallen og Boligpartner arena. Og helst noen nye.

Tar sats

I juli gikk Karma frisører konkurs, og Marie og Thomas sto uten arbeid.

– Vi ble vel ikke direkte overrasket over å bli arbeidsledige, men for meg var det ekstra ubeleilig, siden jeg akkurat hadde kjøpt ny bolig, sier Marie.

Men de to frisørene hang ikke med hodet mange dagene før de bestemte seg å ta framtida i egne hender.

– Vi bestemte oss fort da vi fikk tilbud om dette lokalet, sier Thomas.

Tida fram til åpningen 15. august går med til å gjøre i stand lokalet. Det har ikke vært frisører der før, så de må lage seg en liten oase med vasker før de kan slippe kundene inn. Men de er sikre på at alt skal være i orden til åpningen. De har allerede inngått avtaler med leverandører som de kjenner fra før, og det synes de er trygt og fint.

– Det er veldig mye nytt for oss nå, så det er bra vi slipper å bli kjent med nye produkter og selgere i tillegg, ler Marie.

Nærmiljø

Thomas og Marie var ikke i tvil om at de måtte forsette i det samme området på Storhamar.

– Det er nok frisører i sentrum, og vi har ikke lyst til å gå dem i næringa. Vi vil heller være her i nærmiljøet hvor vi er kjent fra før, og folk kjenner oss.

Marie Johnsen har drevet salong selv tidligere før hun flyttet til Hamar-området. For Thomas er det første gang på egne ben.

– Vi er fulle av pågangsmot, forsikrer han.

– Det er aldri hyggelig å miste jobben, men det ga også en ny mulighet for oss. Nå har vi ansvaret selv, og har stor tro på framtida her på Storhamar, sier Marie.Artikkeltags