Obos bød beboerne på julekos

JULEBORD: Julemat og hygge utenfor blokkene på Martodden. Her står Erlend Kvaløy og Wilhelm Holst sammen med beboer Bjørg Olsen.

JULEBORD: Julemat og hygge utenfor blokkene på Martodden. Her står Erlend Kvaløy og Wilhelm Holst sammen med beboer Bjørg Olsen. Foto:

Obos troppet opp med partytelt med mat og drikke og bød beboerne i de nye blokkene på Martodden på førjulshygge.

DEL

Fire blokker i Strandvegen-prosjektet på Martodden er nå overlevert kjøperne, den siste til sommeren, og dermed er alle 71 boenheter er i prosjektet utsolgt.

Det ville Obos markere, med juletre og et partytelt med sylteruller, gløgg og pepperkaker utenfor den ene av blokkene.

En av beboerne som lot seg lokke til det uhøytidelige arrangementet var Bjørg Olsen:

– Koselig tiltak! sa Hamar-pensjonisten, som kjøpte seg en 63 kvadratmeter stor leilighet i byggeprosjektet:

– Jeg flyttet hit fra Hamar vest for to år siden, og har bare koset meg. Jeg ville ha noe nytt, og er strålende fornøyd med standarden på leiligheten, beliggenheten, ja, alt. Jeg liker å gå turer og trives ved vannet. Og på kjøpet har jeg fått mange hyggelige naboer, sa Olsen.

– Morsomt at beboerne får treffes under litt andre omstendigheter enn bare i trappeoppgangen, sa prosjektleder hos OBOS, Wilhelm Holst.

– Det må jo markeres at vi i forrige uke ble utsolgt. Vi begynte salget av Strandvegen i 2012, og særlig de siste tre årene har leilighetene gått unna. Etterspørselen etter leiligheter i Hamar er stor. Her på Martodden har vi kunnet tilby leiligheter i flere størrelser og utførelser, og vi mener at dette er det fineste blokkprosjektet vi har hatt i byen, sier eiendomsmegler Erlend Kvaløy.

FP Invest har stått for oppføringen sammen med Obos.

Nå starter et nytt stort prosjekt i nabolaget: Stålverket.

– Det oppføres 80 leiligheter i samarbeid med Veidekke, med salgsstart i mars eller april, forteller Kvaløy.

Artikkeltags