– Dette er det sjukeste!

HEDER: Gjengen i Anti under prisutdelingen i natt.

HEDER: Gjengen i Anti under prisutdelingen i natt. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

– Uvirkelig, sier Kjetil Wold fra Anti etter at byrået fikk sølv i One Show-prisutdelingen i New York.

DEL

– Dette smakte så utrolig godt! Helt sykt at vi klarer å prestere i konkurranse med alle de store internasjonale byråene som har laget kampanjer for store internasjonale merkevarer. Det er nesten så man må klype seg i armen ikke bare en gang, men flere ganger, sier en lykkelig Kjetil Wold, gründer og kreativ direktør i Anti.

I natt gikk de ansatte på scenen under One Show-prisutdelingen og jublet over sølv for en jobb Hamar-kontoret har laget for optikerkjeden Optiker-K.

– Vi fikk edelt metall i en av verdens største konkurranser med over 33.000 innsendte arbeider. Bare slått på målsteken av en brandkampanje for McDonald's i USA. Det må vel være innafor, sier Wold.

Han beskriver en storslått prisutdeling, med glamour og flust av kjendiser.

– Det var full jubel når vi fra Hamar gikk på scenen under det kjempestore showet, hvor merkevarenavn som Apple og New York Times og mange andre giganter var representert. Å få en slik uttelling motiverer oss til å gå enda mer framoverlent når vi skal gjøre jobber framover.

– Hva er reaksjonene fra bransjen nasjonalt og internasjonalt?

– Jeg føler at vi har fått mye backing fra bransjen, at vi fra Hamar representerer Norge. Og i dag så kom folk fra Tokyo bort til oss og uttrykte beundring for jobbene som vi har gjort. Da smaker det ekstra godt med pris, sier Wold.

I det hele tatt har hele uken vært en stor opptur for Anti, som har sendt hele Hamar-kontoret til New York for delta i prestisjetunge Creative Week.

For det startet med bronse i ADC Awards (Art Directors Club) for jobben de har gjort for møbel- og designprodusenten Nedre Foss.

Utover det har uken vært teambuilding for hamarsingene.

– Vi har spiste gode middager, vandrer i Central Park, møtt kunstnere og fått med oss atmosfæren i Creative Week. Påfyll slik at vi kan reise hjem og prestere enda bedre i tiden framover, sier Wold.

Creative Week ble i år avviklet mellom 6. og 10. mai i New York.

Under uken var det to prestisjetunge utdelinger, som kårer det beste innen reklame og design i verden.

I ADC Awards (Art Directors Club), som deltes ut for 98. gang, hadde Anti fått hele seks nomineringer. I One Show kunne Anti få hjem fem priser.

Artikkeltags