Over 450 vil jobbe på Rusta

GLEDER SEG: Daglig leder i Rusta Norge, Erlend Kramer, gleder seg til Hamar-åpningen i april.

GLEDER SEG: Daglig leder i Rusta Norge, Erlend Kramer, gleder seg til Hamar-åpningen i april. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Rusta åpner sitt varehus i Hamar i april. Over 450 vil jobbe ved varehuset.

DEL

Mange vil jobbe hos den svenske varehuskjeden, som skal etablere et varehus på Midtstranda.

Nå melder de om over 450 søkere til jobbene på varehuset. Og det er høyt kvalifiserte søkere som flagger sin interesse for stillingene ved butikken, melder kjeden.

– Rekrutteringen har gått over all forventning med så mange kvalifiserte søkere. Vårt konsept har ikke bare blitt godt mottatt i Norge, men Rusta har også blitt en attraktiv arbeidsplass. Det er en bekreftelse vi synes er veldig hyggelig, sier Erlend Kramer, norgessjef for Rusta, som ser fram til åpningen av Rustas nye varehus i Hamar.

Høsten 2014 åpnet Rusta sitt første varehus i Norge. Det tok kun ett år fra lansering til varehuskjeden nådde en million betalende kunder. I dag har Rusta Norge over 300 ansatte, salgsflater på totalt 35 000 kvadratmeter, og over 3,2 millioner betalende kunder. Norgessjefen i Rusta mener dette lover bra for åpningen i april.

– Så langt har norgeslanseringen vært en braksuksess. Etterspørselen er større enn forventet. Vi gleder oss til å åpne vårt første varehus i Hedmark, forteller Kramer.

Den svenske varehuskjeden har i dag 19 varehus i Norge, og planlegger en kraftig ekspansjon i løpet av det neste året. I løpet av 2018 åpner Rusta nye varehus i Arendal, Haugesund, Stord, Lyngdal, Orkanger, Narvik og Jærhagen, i tillegg til Hamar. Til sammen vil Rusta telle minst 27 varehus i Norge innen samme tid neste år.

Artikkeltags