Sandum gir seg som reiselivssjef

GiR SEG: Merethe Sandum slutter som reiselivssjef i Hamarregionen Reiseliv.

GiR SEG: Merethe Sandum slutter som reiselivssjef i Hamarregionen Reiseliv.

Merethe Sandum har sagt opp jobben som reiselivssjef i Hamar.

DEL

Hamarregionen Reiseliv må jakte ny reiselivssjef etter at Merethe Sandum har sagt opp stillingen.

Dette skriver Merethe selv i en pressemelding:

«Da jeg tok over Hamarregionen Reiseliv i 2016 var selskapet i en krevende økonomisk situasjon. Målet var å få økonomien på plass og samtidig selskapet tilbake igjen på rett spor og sikre alle videre jobb. Dette klarte vi gjennom målrettet samarbeid med styret og medlemmene, inkludert våre eierkommuner.

Å få til et enda større samarbeid slik at selskapet og reiselivet i Hamarregionen fikk et mer bærekraftig og solid fundament å jobbe ut fra var neste mål. Jeg mener det er nødvendig for å sikre ytterligere vekst og utvikling i reiselivet.

Arbeidet med å slå sammen Hamarregionen Reiseliv og Hamarregionen Utvikling ble satt i gang og prosessen som den nye vertskommunen Stange nå leder, er god og nødvendig.

De målene jeg satte meg er nådd og stafettpinnen overlevert.

Det har vært ei spennende, men også krevende tid. Jeg er på egne vegne tilfreds med det jeg og vi har oppnådd, og føler nå at tiden er inne for å søke nye utfordringer og oppgaver. 

Jeg vil takke for en spennende og givende tid i Hamarregionen Reiseliv. Jeg har tatt en av mine vanskeligste avgjørelser, men samtidig er det en avgjørelse som føles riktig for meg». 

– Styret beklager at Merethe velger å slutte i stillingen. Hun har gjort en fremragende jobb for reiselivet i regionen, sier styreleder Viggo Sundmoen.

Artikkeltags