– Se, så flotte behandlingslokaler!

FLOTT UTSIKT: Sissel Sundheim, Ann-Elin Lium og Stefan Östgård har startet veilednings- og behandlingssenter i andre etasje på Torps legesenter.

FLOTT UTSIKT: Sissel Sundheim, Ann-Elin Lium og Stefan Östgård har startet veilednings- og behandlingssenter i andre etasje på Torps legesenter. Foto:

I andre etasje på Torps legesenter har tre pedagoger og behandlere har gått sammen om å lage fellesskapet Villa Solgull.

DEL

– I arkitekttegningene til Torps Legesenter sto navnet: Villa Solgull. Vi syntes det var så fint, så det blir navnet på vårt felles veilednings- og behandlingssenter, opplyser Ann-Elin Lium.

I lokalene i andre etasje har hun, Sissel Sundheim og Stefan Östgård søkt sammen, og deler to rom med vakker utsikt over Mjøsa.

Lenger ned i gangen sitter arkitekten Gabriele Niedermeier, som etablerte klang- og meditasjonssenter som Hamar Dagblad om i august.

Legesenteret har dermed blitt forvandlet til et senter for velvære og alternativ behandling.

Ann-Elin beskriver seg selv som spirituell veileder, massør og historieforteller:

– Målet er å holde fortellerkafeer nede på Kafé Torp. Ellers blir det avspenningsmassasje. Å gi folk muligheten til å lande i egen kropp og finne igjen pusten. I forkant og etterkant av behandlingene vil jeg gjennomføre samtaler for å finne hvordan vi skal gå videre i behandlingen.

Sissel er utdannet pedagogisk rådgiver og sier hun driver med spirituell veiledning. Samtidig kaller hun seg selv et medium. I tillegg skal hun drive med kurs og samtaler:

– Jeg driver med healing og er klarsynt. Under en samtale vet jeg aldri hva som kan skje. Oftest er det et spørsmål eller problemstilling som dukker opp, og da bruker jeg klarsynet eller kan være en kanal for dem som befinner på den andre siden. Da kan det ofte komme en beskjed med lys og kjærlighet.

Sist ut er Stefan Östgård, som driver Hamar Energimedisin.

– Jeg jobber med å gjenopprette livskraft. Ofte kan et helseproblem være relatert til en blokkering av livskraften. Med hendene mine får jeg i gang energien hos klienten. Jeg vil også holde kurs i energimedisin i tillegg til å drive med meditasjon.

Trioen er i gang allerede, men offisiell åpning blir 27. september.

Artikkeltags