Stengt velværeavdeling i hele juni

STENGT: Velværeavdelingen i Ankerskogen stenges. Her sitter Kristin Sveum, Synnøve Fossheim og Anne Julie Aschim i saunaen i 2013.

STENGT: Velværeavdelingen i Ankerskogen stenges. Her sitter Kristin Sveum, Synnøve Fossheim og Anne Julie Aschim i saunaen i 2013.

Artikkelen er over 1 år gammel

Ankerskogen svømmehall må stenge velværeavdelingen for rehabilitering.

DEL

Ankerskogen svømmehall meddeler at fra den 27. mai vil velværeavdelingen i svømmehallen være stengt flere uker for rehabilitering av løse fliser og ombygging av badstuer.

Trolig blir velværeavdelingen stengt ut juni måned.

– Skogsjøbassenget i velværeavdelingen skal tappes for vann og løse fliser skal fjernes. Nye fliser skal monteres og bassenget fylles opp og varmes opp igjen. I tillegg vil badstuebenker bli rehabilitert, og øvrige vedlikeholdsarbeider utført i perioden, opplyser styrelder Jens G. Bergaust i en pressemelding.

- Vi har i samarbeid forsøkt å gjøre disse periodene så skånsomme som mulig for våre gjester ved å holde anlegget åpent selv om det har vært noe redusert tilbud. Denne gangen er ikke det mulig da det er større bygningsmessige arbeider som skal utføres. Det krever full stenging av velværeavdelingen inntil arbeidet er ferdigstilt.

- Dessverre har det oppstått alt for mange stengeperioder på grunn av bygningsmessige årsaker. Det har ufrivillig gått ut over våre gjester som ikke har kunnet benytte fasilitetene slik vi ønsker. Etter at anlegget ble rehabilitert og ferdigstilt januar 2014 har deler av anlegget vært stengt 7 ganger. Enkelte perioder i 4-5 uker, heter det videre i meldingen.

Ankerskogen svømmehall Hamar KF er leietaker og ansvarlig for den daglige driften av anlegget.

Hamar kommune er eier og har hatt ansvaret for utbyggingen og oppfølging av entreprenørene.

Artikkeltags